MELAMINO KEMPINĖLIŲ NAUDA

0
29
melamino

Viruso sustabdytas pasaulis daugelį iš mūsų paskatino imtis švarinimosi darbų savo aplinkoje. Gyvendami nuolatiniame skubėjime kartais nė nekreipdavome dėmesio į vienur ar kitur atsiradusią dėmelę ar kokį nešvarumą. Staiga tarsi praregėjome, supratę, kad tiek daug visko vartojame ir visiškai netausojame.  Juk daug paprasčiau paimti kokios nors chemijos buteliuką, užpurkšti ant dėmės ir, kaip toj reklamoj, nešvarumų kaip nebūta.

Tačiau yra ir kitokių būdų palaikyti švarą savo aplinkoje ir visai nebūtina daug šveisti ar sugaišti daug laiko. Vienas tokių būdų yra MELAMINO kempinėlės. Jas patogu naudoti, nereikalauja didelių investicijų, o nešvarumus taip pat pašalina efektyviai. Svarbiausia, kad melamine kempinėlės yra saugios naudoti ir nelieka jokių atliekų, tai yra valant melamino kempinėlėmis jos ne tik pašalina nešvarumus nuo įvairiausių paviršių, bet ir pačios susinaudoja. Juk dažna namų šeimininkė turi pilnas spinteles, kurios prigrūstos įvairiausių valiklių, tinkančių skirtingiems paviršiams ar nešvarumams valyti. Norėdami to išvengti, išbandykite melamine kempinėles. Jos tikrai neužims daug vietos ir kuo puikiausiai nuvalys nešvarumus nuo visų paviršių. Tiesa, jos gana greitai susitrina, bet jų privalumas kitoks- valo švariai, o kaina tikrai nedidelė.  Kartais melamine kempinėlės yra lyginamos su trintuku, iš tiesų, veikimo principas panašus, tik melamine kempinėles pries imantis švarinimosi darbų būtina sudrėkinti.

Melamine kempinėlių efektyvumą ypač vertina mamos, auginančios vaikus. Juk vos tik nusisuki, žiūrėk, jau ir dekoruojamos sienos ar baldai… Melamino kempinėlės – tikras išsigelbėjimas, tuoj pat išvalo šias dėmes be didelių pastangų. Melamino kempinėlės sudėtis nėra kenksminga, jos valant praktiškai visiškai susitrina. Po valymo melamine kempinėle reikia dar kartą drėgna pašluoste nuvalyti paviršių ir surinkti melamine kempinėlės trupinius, jei valant jų nutrupėjo. Svarbiausia, kad melamine kempinėlėmis galima valyti viską ir akivaizdžiai matysis rezultatas. Paaugliai ypač žavisi šiomis kempinėmis, nes jų mėgstami sportinių baltų batų padai iš tiesų ilgai išlieka balti… Mamos, kaip minėjau, liaupsina melamine kempinėles, kurios panaikina mažųjų išdaigininkų žaidimo pėdsakus, namų šeimininkės naudoja puodų ir kriauklių šveitimui ir paviršių valymui, net ir vyrai džiaugiasi šiomis kempinėlėmis – puikiai tinka automobilių salonų valymui… Taigi, išbandykite melamine kempinėles ir būsite maloniai nustebinti…

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite