LENKIJOJE ZARASIŠKIS KOSTAS GUSEVAS PELNĖ PIRMĄJĮ ĮVARTĮ

0
18
7 1 1

Įspūdingą sezono startą tęsia Kostas Gusevas ir jo atstovaujama „KH Torun“ komanda.

Praėjusį sekmadienį ketvirtojo Lenkijos aukščiausios lygos turo rungtynėse lietuvio atstovaujama ekipa 4:1 nugalėjo „Sanok“ komandą ir iškovojo ketvirtąją pergalę per tiek pat susitikimų. Po keturių turų „Torun“ tapo vienintele taškų nepraradusia lygos komanda ir vienvalde dešimties komandų turnyro lydere.

Sėkmingai Lenkijoje startavęs dvidešimt vienerių metų ledo ritulininkas Kostas Gusevas šiame mače pelnė pirmąjį savo sezono įvartį, trečiajame kėlinyje padėjęs jo komandai įgyti dviejų įvarčių persvarą. Šiame mače po konflikto su varžovu gynėjas taip pat užsidirbo 4 baudos minutes, o iš viso per keturis susitikimus jo sąskaitoje jau yra du rezultatyvumo balai – prieš tai lietuvis buvo atlikęs rezultatyvų perdavimą.

Parengė Jonas PETRONIS

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite