PERSIKVALIFIKUOK – PASKUTINIS ŠANSAS!

0
26
Agne

Agnė neseniai pasinaudojo projekto „PERSIKVALIFIKUOK” galimybe ir baigė neformalaus profesinio ugdymo programą – sveiko maisto ruošimas. Dalinamės Agnės komentaru ir kviečiame ekonomiškai neaktyvų jaunimą nepraleisti šanso įgyti naują profesiją. Plačiau apie galimybę – žemiau. ? Juk nauja profesija ne tik praturtina žiniomis ir įgūdžiais, bet ir suteikia galimybę išnaudoti naujus įgūdžius darbo rinkoje.

?‍♀️ Agnės komentaras: „Turiu taisyklę, kad žinių niekada nebūna per daug, jas reikia visada naujinti ir plėsti. O šiuo pasiūlymu (mokymais) nepasinaudoti, ypač kai yra suteikta tam nemokama galimybė mūsų mieste, būtų didelė klaida. Tad ir pasinaudojau šia galimybe praturtinti savo žinias ir įgūdžius. Šie kursai buvo be galo naudingi, naudingi ne tik man asmeniškai, bet ir mano šeimai. Mokymai suteikė daug teorinių žinių ir praktinių įgūdžių. Juk kaip sakoma, kad geras maistas – gera nuotaika – geras gyvenimas. Nors ir mūsų šeima laikomės sveikos mitybos principų ir bandome sveikai maitintis – šie mokslai suteikė daug naujovių mūsų virtuvės asortimente ir mūsų gyvenime. Juk sveikas maistas yra labai skanus, įvairiapusiškas, turintis didelę skonių paletę, bei suteikiantis didelę naudą ir poveikį mūsų nuotaikai ir gyvenimo kokybei.”

Ekonomiškai neaktyvų (nedirbantį) jaunimą (iki 29 m.) bei vaiko priežiūroje esančias mamas (iki 29 m.) kviečiame įgyti naują profesiją (tai kainuos tik Jūsų laiką)!

Zarasuose galima mokytis – apdailos darbų, maisto ruošimo, dekoratyvinio augalų auginimo, siuvimo, krovinių vežimo ir t.t., daugiau rasite čia: https://www.kpmpc.lt/kpmpc/neformaliojo-profesinio-mokymo-programos/ Nuotoliniu būdu galima mokytis dar daugiau įvairių programų! Daugiau info tel. 8-675-67817.

Persikvalifikavimo galimybė finansuojama iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšų bendrai finansuojamo projekto „Persikvalifikuok“ (projekto Nr. 08.06.1–ESFA-V-911-01-0016) ir prisideda prie Zarasų miesto vietos plėtros strategijos 2016-2022 m. įgyvendinimo bei mažina esamą Zarasų miesto gyventojų socialinę atskirtį. Projektą inicijavo ir įgyvendina VšĮ „Sprendimų centras”.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite