2020 M. LAPKRIČIO 3 D. KEIČIASI GYVENTOJŲ ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖJE APTARNAVIMO TVARKA

0
20
min news zrs 567 min news zrs 845 info
Nuo 2020 m. lapkričio 3 d. rekomenduojama rajono Savivaldybėje ir seniūnijose gyventojus aptarnauti nuotoliniu būdu.Jei tai neįmanoma, prašome reikiamu klausimu registruotispas padalinio vadovą pagal kuruojamą sritį (padalinių vadovų sąrašas), o esant poreikiui – „vieno langelio“ principu (Valstybės įmonė Registrų centras ir Nacionalinės žemės tarnybos Zarasų skyrius darbą organizuos ta pačia tvarka). Užtikrinant saugos priemones vienu metu aptarnaujamų lankytojų skaičius bus apribojamas.

 
Prašymus ir dokumentus taip pat prašytume siųsti vienu iš šių būdų:
· paštu (Sėlių a. 22, 32110 Zarasai)
· per E. pristatymo sistemą (epristatymas.post.lt)
· el. paštu info@zarasai.lt (elektroniniu paštu pateiktas prašymas turi būti pateiktas taip, kad būtų galima identifikuoti elektroninį parašą ir prašymą pateikusį asmenį).
 
Prireikus paslaugų, jas, kaip ir anksčiau, galite užsisakyti Elektroninių valdžios vartų pagalba.
 
Popierinius dokumentus galima įmesti į pašto dėžutę prie rajono Savivaldybės administracinio pastato Sėlių a. 22 . 
 
Bendra informacija teikiama tel. (8 385) 37 173.
 
Dėkojame už supratingumą.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite