PLAUKŲ TENDENCIJOS: POPULIARĖJA VIS DRĄSESNIS ĮVAIZDIS

0
48
plauku tendencijos

Plaukai yra įvaizdžio dalis, kuri leidžia nuolat keistis, būti labiau matomiems, stilingesniems ar labiau išsiskiriantiems. Plaukais koreguoti savo išvaizdą gana lengva, o kiekvienais metais atkeliauja vis naujesnės tendencijos, madingesnės šukuosenos, kirpimai ir net spalvos, kurie padeda nuolat atrodyti stilingai ir madingai.

Žinoma, nors tendencijos visuomet būna skirtos ir moterims, ir vyrams, tačiau dažniau jomis labiau pasinaudoja būtent moterys. Juk smagu kiekvieną sezoną atrodyti vis kitaip, o ir išbandyti naujienas visuomet smalsu. Taigi, koks plaukų dažymas, kirpimas bei aksesuarai tampa vis madingesni ir dažniau pasirenkami?

Populiariausi kirpimai

Nors daugelis moterų vis dar stengiasi užsiauginti kiek įmanoma ilgesnes kasas, tačiau jau kurį laiką galima pastebėti, jog kasmet tarp tendencijų puikuojasi ir trumpų bei vidutinių plaukų kirpimai. Iš tiesų, jau kurį laiką labai ilgi plaukai nebėra siekiamybė, o mados diktuoja vis drąsesnius sprendimus, kurie atrodo įdomesni, modernesni nei visiems įprasti tiesūs ir ilgi plaukai.

Iš klasikinių sprendimų populiariausi yra karė ir bob kirpimai, kurie tinka visoms veido formoms, todėl kiekviena su tokiu kirpimu gali atrodyti dailiai. Karė kirpimas jau ilgą laiką nedingsta iš madingiausiųjų sąrašo, todėl toks sprendimas gali būti labai saugus, kai nesinori nuolat keistis. Bob kirpimas kiek įdomesnis, nes plaukai gali būti ne tik vienodo ilgio, bet ir kerpami asimetriškai – priekyje ilgesni, nugaroje trumpesni. Šiuo metu itin madingas bob kirpimo ir garbanų derinimas. Dar labiau pabrėžti puikų įvaizdį padeda tinkamai pasirinktos spalvos bei atspalviai.

Kiek labiau išsiskiriančių tendencijų sprendimų taip pat galima pastebėti. Vienas iš jų yra berniukiškas plaukų kirpimas garson. Žinoma, tam pasiryžti gali tikrai ne kiekviena, todėl sprendimas skiriamas drąsiausioms moterims. Verta žinoti, jog geriausiai toks kirpimas tiks smulkius veido bruožus turinčioms moterims. Mėgstančioms ilgesnius kirpimus, verta nepamiršti, jog iškarpyti galai nebėra tokie populiarūs, todėl reikėtų rinktis masyvumo plaukų galams suteikiančius kirpimus.

Plaukų dažymas

Populiariausios dažymo technikos jau kurį laiką nesikeičia ir greičiausiai užsiliks. Puikiai žinomas ombre vis dar dažnai pasirenkamas, o šalia jo puikiai dera tokios technikos kaip balayage, air touch bei juvelyrinės sruogelės ir panašūs dažymo būdai, kurie neįpareigoja dažnai lankytis kirpykloje, dailiai susilieja su natūraliais plaukais ir suteikia gyvybingumo. Plaukų dažymas itin smulkiomis sruogelėmis su tam tikromis priemonėmis atliekamas net ir namuose. Tereikia specialios kepurėlės su mažomis skylutėmis, vašelio ir, žinoma, kokybiškų plaukų dažų.

Norintieji išsiskirti gali pasidžiaugti dažymu blokais, kuris yra labai griežtas ir tikrai nėra skirtas kiekvienam. Iš esmės toks dažymas yra labai nesunkus – nereikia derinti spalvų, jos neturi susilieti taip kaip balayage, air touch ar panašūs dažymai. Viena plaukų dalis yra paprasčiausiai nudažoma viena spalva, o kita dalis kitokia spalva. Dažniausiai tai atliekama su priekyje esančiais plaukais. Galima pastebėti, kad daugelis šį dažymą taip pat išbando namuose. Didelį plaukų dažymui reikalingų  priemonių pasirinkimą galite rasti – www.kosmetikosparduotuve.lt.

Aksesuarai

Kai plaukų dažymas ir kirpimas jau pasirinktas, kasdienybę pagyvina aksesuarai. Jie padeda suformuoti dailias šukuosenas ir, žinoma, leidžia susikurti dar geresnį įvaizdį. Paskutiniuoju metu segtukai, lankeliai, plaukų juostos ir segės susilaukė daug dėmesio, todėl tikrai neprašausite plaukus papuošus masyvesniais, blizgiais bei spalvotais aksesuarais. Svarbiausia gebėti juos derinti prie aprangos bei įvaizdžio, tuomet visuomet galima atrodyti stilingai.

Besivejant tendencijas svarbu nepamiršti, jog plaukams reikia tinkamos priežiūros visus metus. Kad ir koks dažymas, spalvos bus pasirenkamos, reikia suprasti, jog gražiausiai jos atrodys ant sveikų, žvilgančių ir išpuoselėtų plaukų.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite