ATNAUJINTAS ANTAZAVĖS BENDRUOMENĖS CENTRO PASTATAS

0
40
antaz

Antazavės bendruomenės centras 2020 m. ketvirtame ketvirtyje vykdė projektą finansuojamą iš NVO ir religinių bendruomenių dalinio finansavimo iš Zarasų rajono savivaldybės biudžeto lėšų. Vykdant darbus buvo nuvalyta sena Antazavės bendruomenės centro pastato išorės sienų danga, o po to nudažyta. Dažų spalva parinkta tokia, kaip Antazavės Dievo Apvaizdos bažnyčia.

Kito projekto lėšomis, finansuojamo pagal 1.1.5 priemonę ,,Remti bendruomeninę veiklą Zarasų rajono savivaldybėje”, buvo įsigyta lietaus nuvedimo sistema remontuojamam Antazavės bendruomenės centro pastatui.

Įgyvendinus abu projektus Antazavės bendruomenės centras turi tvarkingus bendruomenės namus ir jaukią, atnaujintą vietą susirinkimams, bendruomenės renginių organizavimui, sveikos gyvensenos palaikymui, sudarytos geresnės sąlygos socialinę atskirtį jaučiantiems asmenims gauti tinkamą užimtumą, paramą ir pagalbą bendruomenės namuose. Atnaujinta pastato išorė didina kaimo vietovės, kaip gyvenamosios vietos patrauklumą.

Antazavės bendruomenės centro pirmininkė Danutė Skardinskienė

antaz1

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite