ZARASUOSE NUO PIRMADIENIO PRADĖS VEIKTI MOBILUSIS COVID-19 PATIKROS PUNKTAS

0
25
mid news zrs 891 DSC 0944 Medium

Zarasuose, aikštelėje prie įvažiavimo į Didžiąją Zaraso ežero salą (Vilniaus g., Zarasai) jau įrengtas mobilusis Covid 19 patikros punktas. Šis statinys įsteigtas įgyvendinant Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro-valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovo 2020 m. lapkričio 4 d. sprendimo reikalavimus. Punkte numatoma imti tepinėlius tyrimams dėl koronaviruso.

Įrengtą punktą apžiūrėjo rajono Savivaldybės mero pavaduotojas Arnoldas Abramavičius, VšĮ Zarasų pirminės sveikatos priežiūros centro direktorius Audronis Barisevičius, rajono Savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėja Alina Sklinsmontienë, Civilinės saugos r mobilizacijos vyriausiasis specialistas Arvydas Šapalas, Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Utenos departamento Zarasų skyriaus vedėja Ingrida Indriūnaitė ir kiti. Numatoma, kad punktas pradės veikti nuo lapkričio 23 dienos. Mėginiai bus imami kiekvieną darbo dieną nuo 8 iki 12 valandos, penktadieniais nuo 8 iki 10 val.

 

Rajono Savivaldybės informacija
Nuotraukose – Zarasų mobilusis patikros punktas.
Petro Ivanovo nuotraukos

mid news zrs 122 mp1

mid news zrs 140 mp2

mid news zrs 455 mp3

mid news zrs 635 mp9

mid news zrs 315 naujienos 2020 09 21 01 1 31256 s560x791

mid news zrs 971 unnamed 1

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite