FUNKCIONALIOS BIURO SPINTOS IŠSKIRTINIAM OFISO INTERJERUI

0
38
SPINTELES Evaldas Lasys

Biuro spintos – funkcionalūs baldai, reikalingi bene kiekvienam biurui. Biuro spintos ne tik atlieka dokumentų ar kitų daiktų saugojimo paskirtį, bet taip pat padailina ofiso interjerą ir tampa vienu būtiniausių darbo erdvės elementų. Biurams skirtų spintų asortimentas – labai platus: nuo mažyčių daiktų saugojimo spintelių iki didelių sieninių spintų. Tarptautinės biuro baldų įmonės NARBUTAS ekspertai apžvelgia biuro spintų tipus, kuriuos verta rinktis ofisams.

Stacionarios ir mobilios stalčių spintelės – praktiškas pasirinkimas daiktams laikyti

Stalčių spintelės – nepamainomas baldas biuruose. Šis biuro spintų sprendimas – idealus pasirinkimas nedidelėms ofiso erdvėms, kadangi užima nedaug vietos ir yra kompaktiškas. Stalčių spintelės taip pat atras vietą ir erdvesniuose ofisuose, nes yra lengvai priderinamos prie bet kokio interjero dizaino ar kito baldo.

Stalčių spintelės biurams būna dviejų rūšių:

  • Stacionarios stalčių spintelės. Šis stalčių spintelės modulis yra praktiškas dokumentų ar kitų daiktų saugojimo būdas. Stacionarios spintelės gali būti pastatomos po stalu, patalpos kampe, taip pat pagal poreikius derinamos prie kitų spintelių.
  • Mobilios stalčių spintelės. Šios stalčių spintelės yra su ratukais, todėl jas patogu transportuoti iš vienos vietos į kitą. Privalumu tampa tai, kad tokios spintelės yra skirtos ne tik įvairiems daiktams laikyti, tačiau taip pat gali pasitarnauti ir kaip papildomas darbo paviršius, ant kurio galima sudėti dokumentus, augalus ar kitas interjero detales.

STALČIŲ SPINTELĖS 1 EVALDAS LASYS

Narbutas Lietuva biuras. E. Lasio nuotr.

Daiktadėžės padeda sukurti tvarkingos darbo vietos įvaizdį

Daiktadėžės – funkcionalus daiktų laikymo sprendimas, padedantis išvengti chaoso bei užtikrinantis tvarkingą darbo vietą. Daiktadėžės pasižymi minimalistiniu stiliumi bei puikiai dera prie daugelio biurų interjerų. Be to, dailaus dizaino daiktadėžės gali tapti išskirtiniu ofiso akcentu: ant jų galima dėti įvairius dekoro elementus, pavyzdžiui, augalus, ir taip pagyvinti darbo erdvę.

Daiktadėžės teigiamai vertinamos daugelio dėl plačių panaudojimo galimybių bei prisitaikymo prie skirtingų darbuotojų poreikių. Galima rinktis talpias lentynas ar universalius dokumentų stalčius, mažas lentynėles su gobeleniniu paklotu ar nedidelius stalčiukus smulkmenoms bei kt. Priklausomai nuo spintų dydžio, daiktadėžėse galima saugoti asmeninius daiktus, kabinti drabužius ar rankines. Daugelis biuro baldų gamintojų siūlo modernų sprendimą šiuolaikiškoms įmonėms – daiktadėžes su USB arba kištukiniu lizdu, kur galima pasikrauti išmaniuosius įrenginius.

Modulinės daiktų saugojimo spintelės – universalus sprendimas šiuolaikiškiems biurams

Modulinės daiktų saugojimo spintelės – tai universalus sprendimas, leidžiantis saugiai laikyti asmeninius daiktus bei biuro reikmenis ir puikiai tinkantis tiek laikinam, tiek nuolatiniam naudojimui. Šiuolaikiniame biure vis aktualesni tampa dalijimosi darbo vieta ir veikla grindžiamo darbo organizavimo principai. Dėl šios priežasties atsiranda vis daugiau bendrai naudojamų darbo vietų, o kartu ir poreikis biure įrengti erdves asmeniniams daiktams saugoti. Modulinės daiktų saugojimo spintelės puikiai tiks ir nuolatinę darbo vietą turintiems, ir po visą biurą migruojantiems darbuotojams arba biuro lankytojams.

Platus įvairių dydžių, spalvų, stilių ir kt. modulinių spintelių pasirinkimas suteikia neribotų galimybių pritaikyti jas pagal individualius poreikius. Daiktų saugojimo spintelėse galima patogiai laikyti tiek smulkius, tiek didesnius asmeninius daiktus ir darbo priemones, ojose įmontuoti užraktai padės užtikrinti saugumą.

Biuro spintos – ne tik praktiški baldai dokumentams bei daiktams laikyti, tačiau taip pat ir išskirtinis darbo vietos interjero elementas. Jei ieškote funkcionalių, stilingų, šiuolaikiško biuro standartus atitinkančių biuro spintų sprendimų, kreipkitės į NARBUTAS – biuro baldų ekspertai patars bei padės išsirinkti Jūsų poreikius įgyvendinančius variantus.

DAIKTŲ SAUGOJIMO SPINTELĖS Evaldas Lasys

Narbutas Lietuva biuras. E. Lasio nuotr.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite