NUSPRĘSTA DĖL ŠVIETIMO VEIKLOS ORGANIZAVIMO PAGAL PAGRINDINIO IR VIDURINIO UGDYMO PROGRAMAS KARANTINO METU

0
14
mokslai

Zarasų rajono savivaldybės administracijos direktorius gruodžio 8 d. įsakymu Nr. I(6.6 E)-782 ,,Dėl švietimo veiklos organizavimo pagal pagrindinio ir vidurinio ugdymo programas” bendrojo ugdymo mokyklų direktorius įpareigojo užtikrinti, kad kiekvienas mokytojas ne mažiau 50 procentų ugdymo procesui numatyto dalyko laiko per savaitę skirtų sinchroniniam ugdymui (virtualioms pamokoms).

Mokyklos internetiniame puslapyje turi būti paskelbti nuotoliniam darbui pritaikyti pamokų ir neformaliojo ugdymo tvarkaraščiai nurodant sinchroniniam (virtualioms) ir asinchroniniam ugdymui skirtas pamokas. Taip pat rekomenduojama vaizdo pamokas įrašyti ir pateikti nuorodas mokiniams, kurie realiu laiku negalėjo prisijungti prie tiesioginės vaizdo pamokos.

Šis įsakymas įsigalioja 2020 m. gruodžio 9 d. ir galioja iki 2020 m. gruodžio 31 d.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite