MERUI NIKOLAJUI GUSEVUI ĮTEIKTA MINISTRO PIRMININKO PADĖKA

0
43
1

Naujai paskirtas LR Vyriausybės atstovas Panevėžio ir Utenos apskrityse Egidijus Lapinskas Zarasuose susitiko su rajono Savivaldybės meru Nikolajumi Gusevu, mero pavaduotoju Arnoldu Abramavičiumi. Vyriausybės atstovas paskirtas penkerių metų kadencijai. Pagrindinė Vyriausybės atstovo funkcija – prižiūrėti, ar savivaldybės laikosi Konstitucijos, įstatymų, ar vykdo Vyriausybės sprendimus.

Pernai liepą reformavus Vyriausybės atstovų įstaigą, vietoje dešimties atstovų liko penki. Atstovo Panevėžio ir Utenos apskrityse pozicija buvo laisva, laikinai šias pareigas ėjo Vyriausybės atstovas Vilniaus apskrityje Julius Arlauskas. Jis taip pat dalyvavo susitikime su naujuoju Vyriausybės atstovu.

Vyriausybės atstovas Egidijus Lapinskas XVII Lietuvos Respublikos Vyriausybės Ministro Pirmininko Sauliaus Skvernelio vardu padėkojo merui Nikolajui Gusevui už darbą.

Egidijus Lapinskas rajono Savivaldybės merui Nikolajui Gusevui įteikė Lietuvos Respublikos Ministro Pirmininko Sauliaus Skvernelio padėką ir Padėkos ženklą už konstruktyvų bendradarbiavimą su Vyriausybe ir indėlį puoselėjant savo krašto bendruomenę bei stiprinant savivaldą. Meras Nikolajus Gusevas padėkojo už apdovanojimą, pasakė, kad Lietuvos valstybei jis dirba beveik 30 metų, du dešimtmečius darbuojasi savivaldos institucijose ir šis apdovanojimas jam pats garbingiausias ir prasmingiausias. Šis apdovanojimas, pasak mero, skirtas visai rajono Savivaldybei, Tarybai, administracijai, rajono žmonėms. Jis pelnytas visų pastangų dėka.

Susitikimo metu meras Nikolajus Gusevas su mero pavaduotoju Arnoldu Abramavičiumi ir svečiais plačiai aptarė įgyvendinamus projektus rajone, gvildeno sprendžiamas problemas dėl COVID-19 ligos plitimo, diskutavo apie tolimesnį konstruktyvų Vyriausybės atstovo ir Savivaldybės institucijų bendradarbiavimą. Svečias domėjosi Savivaldybės planais, rajono ateities gairėmis ir perspektyvomis.

Petras Ivanovas, Mero patarėjas
Nuotraukose – apdovanojimai merui, apdovanojimo įteikimo ir susitikimo akimirkos

2

3

4

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite