UTENOS POLICIJOS KOLEKTYVAS ATSISVEIKINO SU ILGAMEČIU KOLEGA

0
25
IMG 3452

Palydint 2020 metus, gruodžio 31 d. Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kolektyvas išlydėjo Ignalinos rajono policijos komisariato viršininką, vyresnįjį komisarą Algį Masevičių, išdirbusį 31-rius metus.

A. Masevičius, būdamas 23 metų, vidaus tarnyboje pradėjo dirbti 1990 m. gegužės mėn. 3 d. Molėtų rajono vidaus reikalų skyriaus nepilnamečių reikalų inspektoriumi, tarnybos metu dirbo personalo vyresniuoju inspektoriumi, viešosios policijos komisaru inspektoriumi komisaro pavaduotoju, policijos komisariato viršininko pavaduotoju.
Laimėjęs atranką, nuo 2009 m. sausio mėn. 19 d. paskirtas Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Molėtų rajono policijos komisariato viršininku. Tiesioginės vaizdo transliacijos metu prisijungęs, tuometinis Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Linas Pernavas (dabar dirbantis Lietuvos policijos atašė Jungtinėje Karalystėje) pasidalino prisiminimais apie A. Masevičiaus darbo pradžią šiose pareigose.

Nuo 2019 m. sausio mėn. 8 d. paskirtas Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ignalinos rajono policijos komisariato viršininku.

A. Masevičiaus tarnyba daugybę kartų buvo įvertinta atminimo ir pasižymėjimo ženklais, už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą, gerus darbo rezultatus ne kartą skatintas piniginėmis premijomis ir vienkartinėmis išmokomis, papildomomis atostogomis ir vardinėmis dovanomis, jam pareikštos Lietuvos policijos generalinio komisaro ir kitų institucijų padėkos.

Utenos apskrities komisariato viršininkas Vytautas Vaiškūnas atsisveikindamas su ilgamečiu pareigūnu, Algį apibūdino, kaip turintį tvirtą nuomonę, „nesislepiantį” už kitų nugarų, gebantį priimti atsakomybę už priimtus sprendimus. Viršininkas linkėjo, kad policijos šūkis „Ginti. Saugoti. Padėti.” pasikeistų į „Mylėti. Gerbti. Girdėti.“ kiekvieną žmogų. Taip pat apdovanojo už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą pirmojo laipsnio atminimo ženklu „Už ištarnautus metus” bei praėjusios Policijos dienos proga įteikė vardinę dovaną – laikrodį.

Tiesioginės vaizdo transliacijos metu Utenos aps. VPK policijos komisariatų ir kitų struktūrinių padalinių vadovai, daug metų dirbę kartu, taip pat negailėjo gerų žodžių tarnybą policijoje paliekančiam kolegai, linkėjo kuo geresnės kloties naujame gyvenimo kelyje, nes kiekviena pabaiga yra naujo pradžia. Prisimintas išskirtinis Algio humoro jausmas, sulaukė pasiūlymo mintis užrašyti ir išleisti knygą. Bendravimas tarp kolegų tikrai nenutrūks ir Algiui darbuojantis kitoje veikloje.

„Dėkoju už bendrą darbą ir sveiką konkurenciją, kurios dėka siekėme bendrų tikslų. Ateityje būkite šalia vienas kito, padėkite vienas kitam ir atėjus laikui nebijokite pasukti kitu gyvenimo keliu. Nors ir sunku palikti tarnybą, kolektyvą, kuriame praleista daug gražių akimirkų, tačiau visada tai reikia padaryti laiku…”, – kalbėjo A. Masevičius.

Dėkojame Algiui už nuoširdžią tarnybą TĖVYNĖS LABUI ir linkime sėkmės kitose srityse!

IMG 3424

IMG 3429

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite