INFORMACIJA DĖL JUDĖJIMO RIBOJIMŲ PRATĘSIMO

0
20
DSC 4010

Vyriausybei pratęsus judėjimo kontrolę tarp savivaldybių iki sausio 31 dienos 24 valandos, Utenos apskrityje policijos pareigūnai asmenų judėjimo kontrolę vykdys mobiliaisiais postais – vairuotojai gali būti stabdomi bet kur ir bet kada, postų vietos bus nuolat keičiamos. Iš anksto apie mobilių postų vietas bei kontrolės laiką nebus skelbiama.

PRIMENAME, kad ribojimai nebus taikomi, kai vykstama į savo gyvenamosios vietos savivaldybę. Taip pat ribojimas nebus taikomas tais atvejais, kai vykstama į kitą nei savo gyvenamosios vietos savivaldybę dėl artimųjų giminaičių mirties, taip pat darbo reikalais ir kt.

POLICIJA ĮSPĖJA, kad tolerancijos ir įspėjimų bus mažiau, griežčiau vertins pažeidėjus ir taikys atsakomybę. Bauda už karantino taisyklių pažeidimus gali siekti nuo pusės iki pusantro tūkstančio eurų.

DĖMESIO – kiekviename kontrolės poste yra paskirtas posto vyresnysis, kuris sprendžia visus klausimus. Kilus nesutarimams dėl vykimo per postą, ar esant ypatingiems atvejams, vykstantys žmonės gali prašyti sprendimus (nepraleisti ar pan.) išspręsti dalyvaujant posto vyresniajam pareigūnui.

Jei žmonėms kyla klausimų, jie gali pasiskambinti policijos informacijos telefonu 8 700 60 000, pirmadieniais-ketvirtadieniais – nuo 7 val. ryto iki 20 val. vakaro, penktadieniais – nuo 7 val. ryto iki 18:45 val. vakaro.

Svarbiausią informaciją dėl judėjimo ribojimų ir atsakymus į klausimus galite rasti: https://policija.lrv.lt/lt/naujienos/svarbi-informacija-del-judejimo-ribojimu-atsakymai-i-klausimus-nuolat-atnaujinama (informacija nuolat atnaujinama).

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite