ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS VIEŠOSIOS ĮSTAIGOS PIRMINĖS SVEIKATOS PRIEŽIŪROS CENTRE BUS VYKDOMAS GYVENTOJŲ PAGAL PRIORITETINES GRUPES SKIEPIJIMAS COVID-19 LIGOS VAKCINA

0
24
min news zrs 427 3 84 4

Informuojame, kad Zarasų rajono savivaldybės viešosios įstaigos Pirminės sveikatos priežiūros centre yra vykdomas gyventojų pagal prioritetines grupes skiepijimas valstybės biudžeto lėšomis įsigytos COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos) vakcina.

Artimiausiu metu planuojamas visų 75 m. amžiaus ir vyresnių, prisirašiusiųjų prie Zarasų Pirminės sveikatos priežiūros centro, asmenų skiepijimas. Siekiant užtikrinti tinkamą pasirengimą gyventojų vakcinacijai vakcina nuo COVID-19 ligos, kviečiame šiai grupei priklausančius asmenis registruotis dėl skiepo.

Jei Jūs esate 75 m. ir vyresni, nesirgote COVID-19 liga ir pageidaujate skiepytis, prašome kreiptis telefonu 8 686 60610 darbo dienomis nuo 8.00 iki 16.00 val. ir pateikti asmens duomenis (vardas, pavardė, gimimo metai, šeimos gydytojo pavardė).

Kai bus gauta vakcina, skirta nurodytai prioritetinei grupei skiepyti, visiems užsiregistravusiems bus pranešta jų nurodytais kontaktiniais telefono numeriais, kada jiems atvykti skiepytis.

Informuojame, kad registracija skiepui yra savanoriška, o tiek vakcina, tiek pati skiepijimo paslauga nemokama.

Zarasų rajono savivaldybės viešosios įstaigos Pirminės sveikatos priežiūros centro informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite