VISŲ TEISĖS SVARBIOS, BET KAI KURIŲ SVARBESNĖS

0
27
podolskis

Savo požiūriu į įvairius įvykius dažniausiai dalinuosi jei tai liečia Zarasus ir jų gyventojus, bet šį kartą noriu pasidalinti savo požiūriu ir išgirsti kaip galvojate jus, daugelis Zarasų rajono gyventojų. Respublikinėje medijoje netyla pasisakymai, kad seimo nariui Gražuliui netinka būti seimo kultūros komitete, kadangi jis neva tai išsako savo nuomonę neatitinkančią daugelio žmonių nuomonės dėl požiūrio į seksualines mažumas ir taip diskredituoja mus visus Europos kontekste. Spaudoje buvo garsiai ištransliuota, kad prieš Gražulį yra surinkta apie 5000 parašų reikalaujančių, kad jis būtų pašalintas iš kultūros komiteto. Pats Gražulis pareiškė, kad iš kultūros komiteto jis sutiktu pereiti tik į Žmogaus teisių komitetą, kuriam vadovauja kitas seimo narys prisistatantis “profesionaliu gėjumi” ir neva tai labai kovojantis už žmogaus teises.

Tik štai aš noriu paklausti, už kokių žmonių teises kovoja tas asmuo, prisistatantis “profesionaliu gėjumi” ir ar taip kovodamas su savo oponentais jis nepažeidžia jų teisių. Teisių mylėti priešingos lyties atstovus ir vertinti tai kaip normalų reiškinį, o ne kaip kažkokį neva tai tolerantiškai visuomenei nepriimtiną požiūrį į santykius tarp vyro ir moters bei nebijoti to atvirai išsakyti.

Prieš Gražulį buvo surinkta apie 5000 parašų, o prieš asmenį prisistatanti “profesionaliu gėjumi” ir vadovaujanti žmogaus teisių komitetui surinkta apie 365.000 parašų, tai yra vos ne šimteriopai daugiau. Gaila, kad atnešus tuos parašus seimo pirmininkei ji tegalėjo pasiteisinti jog dirba nuotoliniu būdu, todėl ir asmenų atnešusių surinktus parašus ji priimti negali. Man tai labai panašu į dvigubus standartus, kai parodoma, kad 5000 nuomonė gali būti svarbesnė ir “teisingesnė” už 365.000 nuomonę.

Gerbiami seimūnai ir kiti nuomonės formuotojai, būkite sąžiningi prieš save ir prieš Lietuvos žmones, bei nebijokite viešai pasakyti, kad vis tik daugelis Lietuvos gyventojų yra ištikimi tradicinėms verybėms ir brukamos per prievartą neva tai Europinės vertybės ne visiems mums yra priimtinos. Ką ir parodė surinkti parašai. Už brukamas vertybes pasirašė 5000, o už tradicines 365.000. Gal vis tik išgirskite tuos 365.000 ir nustokit sakyti, kad jie yra neteisūs, o teisūs tik visokie “profesionalūs gėjai” ir jų “draugai”.

Rimvydas Podolskis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite