FOTOGRAFIJŲ KONKURSAS „ŽIEMOS DŽIAUGSMAI“

0
29
ziema

Kviečiame vaikus ir suaugusiuosius, besimėgaujančius šios nuostabios žiemos malonumais pristatyti fotografiją, fiksuojančią Jūsų laisvalaikį gamtoje šią žiemą.

Dalyvavimo sąlygos:
Dalyvius prašome pristatyti tik po vieną fotografiją.
Pristatant pateikti duomenis: fotografijos pavadinimą (galima teikti ir be pavadinimo), autoriaus vardą, pavardę; tel. nr. ar el. pašto adresą; amžių (jeigu bus daug dalyvių, skirstysime pagal amžiaus grupes).

Biblioteka surengs gautų fotografijų virtualią parodą Facebook paskyroje. Jas vertins lankytojai patiktukais.
5 nuotraukų autoriai, gavę daugiausiai balsų bus apdovanoti prizais. Fotografijas siųskite iki kovo 9 d. el paštu aptarnavimo.sk@zarasubiblioteka.lt arba zinacer@gmail.co

Parengė Zina Černovienė

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite