PAMINĖKIME SAUGAUS EISMO DIENĄ

0
24
20210406 124019

Balandžio 6-ąją minima Saugaus eismo diena. Pernai Lietuvos keliuose buvo beprasmiškai prarastos 175 gyvybės, o dar 3271 žmogus buvo sužeistas. Šie skaičiai rodo, kad neatsakingas elgesys kelyje, kelių eismo taisyklių nesilaikymas, perdėtas atsipalaidavimas ar pasitikėjimas savo vairavimo įgūdžiais gali kainuoti sveikatą ar net gyvybę Jums, Jūsų artimiesiems ar kitiems eismo dalyviams.

Zarasų policijos bendruomenės pareigūnai, siekdami atkreipti Zarasų rajono gyventojų dėmesį į atsakingo elgesio kelyje svarbą bei paraginti kelyje būti atidesniais, rūpestingesniais ir kantresniais, balandžio 6-13 d. kviečia iš arčiau susipažinti su eismo saugumo situacija Lietuvos keliuose ir pasitikrinant savo žinias išspręsti pareigūnų paruoštą testą. 

Teisingai atsakiusieji į 10 klausimų bus apdovanoti prizais su Lietuvos policijos simbolika (tušinukais, puodeliais, kava, atšvaitais, šviesą atspindinčiomis liemenėmis, automobilio kvapikliais), kuriuos galės atsiimti Zarasų rajono policijos komisariate. Konkurso rezultatai bus skelbiami balandžio 14 d.

Testą galima spręsti paspaudus šią nuorodą:

https://forms.gle/SrdkVzuTouJRVC6k9

Kiekvienas saugus kelyje yra tiek, kiek saugo save ir kitus

20210406 124106

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite