FOTOGRAFIJA – JUNGIANTI MEILĖ

0
24
mid news zrs 136 01 foto klub krk 0

„Krk Photo Club“ iniciatyva 2021 m. balandžio 2–22 dienomis „Decumanus“ galerijoje (Krk mieste, Kroatija) veikia tarptautinė paroda „Fotografija – jungianti meilė“, kurioje pristatomi penkių fotografijos klubų narių darbai iš Slovėnijos, Lietuvos, Serbijos, Italijos bei Kroatijos. Parodoje dalyvauja pusšimtis fotografų su įdomiais, įvairaus žanro darbais.

Kaip sako parodos iniciatoriai, norėta suburti kuo daugiau tarptautinių fotografijos asociacijų, su kuriomis jie palaiko glaudų bendradarbiavimą. Be nespalvotų ir spalvotų nuotraukų, kuriose užfiksuoti portretai, peizažai ar aplinkos detalės, abstrakcijos, parodoje taip pat pristatomas vaizdo įrašų rinkinys, atspindintis parodoje dalyvaujančių foto klubo veiklą.

Dusetų dailės galeriją atstovauja fotografai: Normante Ribokaitė, Vytautas Dagelis, Rimantas Bikulčius, Regina Barzdaitė, Kęstutis Čepėnas, Genadijus Kovaliovas, Vilija Visockienė, Dalius Dūdėnas, Alvydas Stauskas ir Algimantas Navickas.
 

Vilija Visockienė

mid news zrs 625 08 foto klub krk 0

mid news zrs 767 Dusetų fotografų darbai

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite