KIŠKIAI NESURINKS ARBA KODĖL REIKIA AKCIJOS „DAROM“?

0
22
DAROM

Miškuose, pakrantėse, pakelėse pilna visokio „turto“ (kaip kad nuotraukoje). Savaime situacija nesusitvarkys. Pamiškėse esančio „turto“ krūvos tampa savotiškomis šiukšliadėžėmis, nes kai kurių žmonių supratimu – na, kas čia tokio jei į tą krūvą įmesiu dar truputį? Gi kažkas sutvarkys. Esame Zarasų krašto gyventojai ir (tikiuosi mylėtojai), todėl labai kviečiu SUSIBURTI ir PADARYTI labai rezultatyvų viešų pakampių apvalymą, kad galėtume keliauti po mylimą rajoną ir nuotaikos negadintų apšiukšlintos pakrantės bei pamiškės.

Yra vienas labai svarbus klausimas – o KODĖL reikia SUSIBURTI? Ir kodėl būtinai tą gegužės 7-8 dieną, juk visuomet reik tvarkytis. Taip, reikia tvarkytis visuomet, bet tvarkantis po vieną ir tingisi labiau, ir susitvarko mažiau. Neabejoju jog SUSIBŪRĘ į savanorių būrį ir pasikoordinavę kas kur ką tvarko – galim sutvarkyti tikrai GEROKAI daugiau. Be to, visiems užsiregistravusies duosime maišus ir užtikrinsime kad surinktos šiukšlės būtų išvežtos.

 

Kaip galite prisijungti?

  1. Susiburti į savanorių komandą – bendradarbių, kaimynų ar tiesiog draugų ir registruotis paskambinant tel. 867567817. Parūpinsime maišų ir šiukšlių išvežimą. Jei nesate nusimatę tvarkymo „taško“ – tikrai pasiūlysime vietų, kurias reikia tvarkyti.
  2. Registruotis savarankiškai, kaip vienam asmeniui paskambinant tel. 867567817 ir savanoriauti viename iš pasirinktų „taškų“.
  3. Pranešti apie prišiukšlintą „tašką“ socialinio tinklo Facebook grupėje „Zarasų bardakas“ arba paskambinant tel. 867567817.

DAROM akcija vyks visame Zarasų rajone. Nepaisant to kurioje seniūnijoje gyvenate – drąsiai registruokitės ir gegužės 7-8 d. DAROM!

Turite klausimų, pasiūlymų – būtinai susisiekime!

DAROM koordinatorė Zarasų raj.

Aurelija Trimonytė

Tel. 867567817

www.mesdarom.lt

Plakatas 2 1

Tapk savanoriu skelbimas

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite