MERO PADĖKOS ĮTEIKTOS MEDICINOS DARBUOTOJAMS

0
18
min news zrs 765 26992118 1576964462395304 2285760965474752436 n

Medicinos darbuotojų dienos proga Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas aplankė VšĮ Zarasų pirminės sveikatos priežiūros centrą. Meras pasveikino centro darbuotojus, vadovus su profesine švente. Jis dėkojo medikams už kilnų ir nuoširdų ir pasiaukojantį darbą pirmosiose gretose, suvaldant koronaviruso plitimą, linkėjo ir ateityje jiems profesinės sėkmės, kantrybės, tarpusavio supratimo, optimizmo, vilties ir gražių pergalių įveikiant visas negandas.

Geriausiųjų medicinos darbuotojų pastangos buvo įvertintos rajono Savivaldybės mero padėkomis. Jos įteiktos bendruomenės slaugytojai-koordinatorei Almai Bivainienei, bendrosios praktikos slaugytojoms Galinai Berežnajai ir Loretai Padolskienei, vyriausiajai slaugos administratorei Ilonai Knezienei, Centro direktoriaus pavaduotojai, Gydytojų konsultacinės komisijos pirmininkei, vaikų ligų gydytojai Zitai Maniušienei, Centro administratorei Irinai Melkovai.

Padėkomis taip pat apdovanoti Zarasų pirminės sveikatos priežiūros centras, Turmanto, Salako, Dusetų ambulatorijos, Greitosios medicinos pagalbos darbuotojai, Gydytojų odontologų kabineto darbuotojai už kvalifikuotą pagalbą COVID-19 pandemijos metu.

Apdovanotiesiems taip pat buvo įteiktos gėlės ir saldžiosios dovanos.

Medikus šventės dieną sveikino mero pavaduotojas Rimantas Jurevičius, rajono Tarybos narė Violeta Barisevičienė ir VšĮ Zarasų pirminės sveikatos priežiūros centro direktorius Audronis Barisevičius.
 

Rajono Savivaldybės informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite