MERAS PASVEIKINO UGNIAGESIUS GELBĖTOJUS SU PROFESINE ŠVENTE

0
39
us1

Praėjusį antradienį Zarasų priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje vyko ugniagesių gelbėtojų profesinės šventės – Šv. Florijono dienos minėjimas. Vyko jis  laikantis griežtų karantino reikalavimų, tačiau labai pakiliai ir nuoširdžiai. Ši šventinė diena skirta pasidžiaugti ugniagesių gelbėtojų pasiaukojamu darbu gelbstint žmonių gyvybes ir turtą, padėkoti už sudėtingą, sunkų kasdienį darbą.

                                                                                                                          

Į minėjimą atvyko Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Gediminas Gaidamavičius.

Su ugniagesių darbais, pasiekimais, sprendžiamomis problemomis supažindino Eugenijus Andrejevas,  jis dėkojo Savivaldybei už rūpestį šių svarbių tarnybų veikla ir jų pareigūnais bei darbuotojais.                                                                                                                                         

Rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas džiaugėsi, kad ugniagesiai turi didžiausią visuomenės pasitikėjimą, linkėjo ugniagesiams ir toliau gerinti tarnybų darbą, įvairiapusiškai bendradarbiauti dirbant bendrą,  labai svarbų ir reikalingą darbą rajono žmonėms. Ugniagesiai gelbėtojai yra visada šalia  žmonių – gelbsti gyvybes, namus ir turtą. Jie saugo  mūsų aplinką, mūsų miestus ir kaimus. Šios profesijos žmonės  yra tie, į ką kreipiasi žmonės  pagalbos. Ir jos visada sulaukia. Palankus žmonių požiūris – puikus ugniagesių darbų ir profesionalumo įvertinimas. Meras linkėjo ugniagesiams, jų šeimoms sveikatos, sėkmės ir  stiprybės.          

Meras daug šiltų padėkos žodžių pasakė visiems ugniagesiams už šaunų darbą. Už pavyzdingą  darbą Šv. Florijono dienos  proga mero padėkos raštais apdovanoti Zarasų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai – Paulius Maciulevičius, Jevgenijus Burunovas, Sergej Trus, Paulius Zakšauskas.

Mero padėkomis įvertinti  ir Zarasų priešgaisrinės saugos tarnybos ugniagesiai gelbėtojai Rimvydas  Budzilas,  Domijanas Popovas  bei skyrininkai Makarij Kostygov ir Saulius  Gudelis.

Mero padėkomis paskatintas taip pat  Zarasų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininko Eugenijaus Andrejevo  ir Zarasų priešgaisrinės apsaugos viršininko Aloyzo Varžgalio darbas.

Padėkas apdovanotiesiems įteikė rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas. Jie buvo apdovanoti ir Savivaldybės atminimo dovanėlėmis.

Minėjimo dalyvius sveikino ir Zarasų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Gediminas Gaidamavičius, Zarasų priešgaisrinės apsaugos viršininkas Aloyzas Varžgalys.

                                                                                                           

Petras Ivanovas,                                                                                                          

Mero patarėjas

Nuotraukose – šventinio minėjimo akimirkos.

us3

us4

us5

us6

us7

us7a 003

us8

us8a

us9

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite