„SANTARVĖS“ PRADINĖJE MOKYKLOJE PATVIRTINTAS INFEKCIJŲ PLITIMĄ RIBOJANTIS REŽIMAS

0
18
min news zrs 328 koronavirusas 5e77c8f4e9309

Zarasų rajono savivaldybės administracijos direktorius, vadovaudamasis Lietuvos Respublikos vietos savivaldos įstatymo 29 straipsnio 8 dalies 2 punktu, Lietuvos Respublikos žmonių užkrečiamųjų ligų profilaktikos ir kontrolės įstatymo 26 straipsnio 3 dalies 3 punktu, Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2020 m. lapkričio 4 d. nutarimu Nr. 1226 „Dėl karantino Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbimo“ ir atsižvelgdamas į Nacionalinio visuomenės sveikatos centro prie Sveikatos apsaugos ministerijos Utenos departamento 2021 m. gegužės 4 d. raštą Nr. (9-25 16.1.17) 2-1-1621 „Dėl siūlymo taikyti infekcijų plitimą ribojantį režimą Zarasų „Santarvės“ pradinėje mokykloje“ ir į Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos 2020 m. spalio 22 d. raštą Nr. (10.2.3.4E-412)10-7516 „Dėl Covid-19 prevencijos ir kontrolės priemonių švietimo įstaigose“ bei siekdamas suvaldyti/sumažinti COVID-19 ligos (koronaviruso infekcijos) plitimą Zarasų savivaldybės teritorijoje įsakymu Nr. I(6.6 E)-291 patvirtino, jog  iki 2021 m. gegužės 13 d. Zarasų „Santarvės“ pradinės mokyklos 1B klasės mokiniams turi būti taikomas infekcijų plitimą ribojantis režimas – mokymo procesas organizuojamas nuotoliniu būdu.

Priedai

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite