EUROPOS DIENA KITAIP. KVIEČIAME DALYVAUTI!

0
48
ES

Kiekvienais metais gegužės 9-ąją švenčiame Europos dieną. Ši diena – tai istorinės Šumano deklaracijos sukaktis.  Šiais metais Zarasų viešoji biblioteka kviečia visus paminėti Europos dieną kitaip. Ji vyks gegužės 11 dieną.

Kviečiame į Sodinukų mainų mugę  „Dalinkimės”. Atėjus pavasariui pasisėjame ne tik daržovių, bet ir gėlių; ir tikrai sodinukų išdygsta daugiau nei mums reikia pasisodinti savo sklypelyje. O gal auginių plotas išsiplėtė ir norisi išretinti augalus? Jūsų puoselėti daigai ir sodinukai mugėje atras naujus šeimininkus, o jūs galėsite mainais įsigyti sau trokštamų augalų rūšių. Tad kviečiame visus – ir tuos, kuriems liko, ir tuos, kuriems pritrūko daigų ir sodinukų.

Nemokamai  keisdamiesi augalais, galėsime pabendrauti, pasidalinti gerąja patirtimi, išgirsti  patarimų arba patarti.  Kviečiame į šią gerumo akciją – dalinkimės. SODINUKŲ MAINAI vyks gegužės 11 d. nuo 10 val.  vidiniame viešosios bibliotekos kiemelyje.

Europos dienos programa gegužės 11 dieną:

Nuo 10 val. Sodinukų mainų mugė „Dalinkimės“

Nuo 10 val. interaktyvus žaidimas  „ES šalys. Vėliavos. Sostinės“ bibliotekos interneto svetainėje www.zarasubiblioteka.lt ir bibliotekos FB paskyroje. Kviečiame prisiminti ES valstybes nares, priklausančias Euro zonai ir atpažinti kurios šalies vėliavos joms priklauso.

Nuo 11 val. bibliotekos vidiniame kiemelyje „Zuikio Nulėpausio“ ženkliukų gaminimo dirbtuvėlės.

Nuo 10 val. „Žvaigždžių alėja“. Kviečiame pasivaikščioti žvaigždžių alėja (K. Būgos gatvėje) ir pasidomėti svarbiausiomis ES datomis.

Renginys organizuojamas laikantis visų reikiamų saugumo užtikrinimo reikalavimų.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite