ZARASUOSE PRADĖJO DIRBTI NAUJA SENIŪNĖ

0
88
min news zrs 176 Ekrano nuotrauka 2021 06 10 155443

Įvyko konkursas laisvai Zarasų rajono savivaldybės administracijos Zarasų miesto seniūnijos seniūno vietai užimti. Į antrą turą pateko du kandidatai. Administracijos direktorius Benjaminas Sakalauskas, įvertinęs abiejų kandidatų kompetencijas, į Zarasų miesto seniūno pareigas pasirinko šiuo metu seniūnijos vyriausiąja specialiste dirbančią Rimą Zavackienę. Rima Zavackienė, gavusi visas reikiamas pažymas iš specialiųjų tarnybų, šiomis dienomis  pradėjo darbą. 

Rima Zavackienė 1982 metais baigė Vilniaus inžinierinio statybos institutą ir įsigijo  statybininko inžinieriaus kvalifikaciją. Tais pačiais metais pradėjo dirbti Zarasų statybos remonto valdyboje, vėliau AB „Remontas“ darbų vykdytoja. Šiose statybinėse organizacijose ji dirbo iki 1993 metų. Nuo 1995 metų iki 2009 metų Zarasų rajono savivaldybės administracijos Zarasų miesto seniūnijos ūkio reikalų specialistė. 2009 metais Rima Zavackienė perėjo dirbti į Visagino savivaldybės administraciją ir ten dirbo Architektūros ir teritorijų planavimo skyriaus vyriausiąja specialiste. Nuo 2017 m. lapkričio 17 d. iki šio laiko Rima Zavackienė dirbo Zarasų rajono savivaldybės administracijos Zarasų miesto seniūnijos vyriausiąja specialiste.

Rima Zavackienė, baigusi mokslus Vilniuje, nuolat gyvena Zarasuose. Turi kelių dešimčių metų vadovavimo darbo patirtį, geba dirbti komandoje, yra atsakinga, darbšti ir komunikabili. Geba dalintis gerąja patirtimi su kolegomis.

Zarasų miesto seniūnijos seniūnė savo darbo prioritetu įvardina zarasiškį – kiekvieną seniūnijos gyventoją. Visos seniūnijos, jos darbuotojų, seniūnaičių darbas  turi būti  organizuojamas taip, kad žmogus seniūnijoje būtų išklausytas, su juo būtų aptartos visos problemos ir žmogus sulauktų pagalbos. 

Seniūnė suplanavusi toliau tvarkyti miesto viešąsias erdves, puoselėja ir kitas Zarasų tvarkymo idėjas. Jas įgyvendinti padės seniūnės viešojo administravimo ir turtinga darbo patirtis, miesto problemų žinojimas. 

Seniūnijos vadovė gerai pažįstama zarasiškiams, ji viliasi glaudaus bendravimo ir bendradarbiavimo su miesto gyventojais, o taip pat savivaldos ir kitomis institucijoms. 

Be kasdieninių darbų seniūnijoje įgyvendinami ir dideli sumanymai. Dabar dažomos Apžvalgos rato metalinės dalys. Kitais metais numatoma pakeisti ir rato medinę dalį. Dar šiais metais planuojama visiškai naujai įrengti pontoninį tiltą Zaraso ežero pakrantėje šalia Pakalnės gatvės. Seniūnė numato ateityje rekonstruoti suoliukus Sėlių aikštėje. Zarasiškiams kelia problemą Malūno gatvėje esanti avarinės būklės šachtinė pralaida, seniūnė tikisi ateityje gauti lėšų ir išspręsti šią problemą. Seniūnės planuose ir daugiau svarbių, reikalingų miestui ir miestiečiams  darbų. 

Susisiekti su seniūne Rima Zavackiene galite el. paštu: rima.zavackiene@zarasai.lt, tel. (8 385) 30 507, 8 694 02451. 

Gyventojai kviečiami į susitikimą su seniūne ir rajono Savivaldybės vadovais 2021 m. birželio 18 d., penktadienį, 15 valandą, rajono Savivaldybės Didžiojoje salėje. 

Rajono Savivaldybės informacija 

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite