INFORMACIJA APIE VIEŠĄSIAS PASLAUGAS ZARASUOSE – SMS ŽINUTE

0
24
paslaugosZarasuose sms

Informaciją apie renginius bei viešąsias paslaugas paprastai sužinome internete, laikraštyje, iš lūpų į lūpas. O kas jei esate senjoras, nesinaudojate internetu, neprenumeruojate laikraščio? Ne bėda.

Nuo šiol informaciją apie mieste vykstančius renginius bei viešąsias paslaugas galite gauti trumpąja SMS žinute. Iškilus klausimams – tuo pačiu numeriu galite drąsiai skambinti ir gauti daugiau informacijos. Apie ką gausite informaciją? Apie mieste vykstančius renginius, viešųjų įstaigų teikiamas paslaugas, vietinių (miesto) autobusų maršrutus, nemokamas sveikatos paslaugas bei kitą miestiečiams aktualią informaciją apie sociokultūrines paslaugas.

Kaip dažnai gausiu sms? informaciją trumposiomis žinutėmis planuojame siųsti vieną – du kartus per savaitę.

Kaip užsisakyti sms? gauti trumpąsias SMS žinutes pradėsite kai užsiregistruosite. Registruotis kviečiame tel. 867567817 arba internetu –  https://paslaugoszarasuose.lt/prenumerata/  Nusprendus atsisakyti žinučių – skambinkite tel. 867567817. Ar tai mokama paslauga? Ne, nemokama.

Trumpųjų sms žinučių siuntimo paslauga teikiama įgyvendinant projektą „Socialinės ir kitos viešosios paslaugos – ŠTAI ČIA (2 dalis)“ (projekto nr. 08.6.1-ESFA-T-927-01-0498). Projektas prisideda prie Zarasų miesto vietos plėtros strategijos 2016-2022 m. įgyvendinimo. Projektas bendrai finansuojamas iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų, LR Valstybės biudžeto lėšų bei Zarasų rajono savivaldybės biudžeto lėšų. Projektą inicijavo ir įgyvendina VšĮ  „Sprendimų centras“.

es zenklas 2015 04 13

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite