KAIP NAUDOTI IRIGATORIŲ?

0
50
ar

Norite džiaugtis sveika bei gražia šypsena? Tokiu atveju, tiesiog privalote tinkamai – kruopščiai bei atsakingai, rūpintis savo dantimis. Gera žinia bent jau ta, kad yra daug būdų tai padaryti ir vienas iš jų – ne tik tam tikrų priemonių (pavyzdžiui, dantų pastos), bet ir tam tikrų prietaisų, tokių kaip burnos irigatorius, naudojimas. Belieka tik pastebėti, kad būtent šis prietaisas vis dėlto nėra dažnas svečias vonios kambariuose ir viena priežasčių, kodėl žmonės jo nenaudoja  – labai paprasta: jie yra įsitikinę, jog nesuges tinkamai naudotis šiuos įrenginiu. Tačiau gera žinia ta, kad tai daryti yra visiškai paprasta. Tad kviečiame sužinoti, kaip naudoti burnos irigatorių.

Burnos irigatoriumi naudotis reikėtų tik po to, kai išvalote savo dantis dantų šepetėlių ir pasta. Kaip žinia, šio prietaiso paskirtis yra pasiekti ir išvalyti tas jūsų burnos vietas, kurių įprastas šepetėlis apsiekti tiesiog negali. Taigi, atlikę dantų valymą šepetėliu bei pasta, skirkite ir dar kelias minutes laiko, kad nepriekaištingai būtų išvalyta burnos ertmė.

Dantų implantai, kabės bei tilteliai, tai tie elementai, kuriuos savo burnoje turi didžioji dalis gyventojų. Belieka tik pridurti, kad dauguma žmonių galvoja, kad, jei kuris nors iš šių elementų yra jų burnoje, tai, galbūt, tai būti kliūtis naudojimuisi burnos irigatoriumi. Vis dėlto, nieko panašaus – visiškai nesvarbu, kas yra jūsų burnoje – visi natūralūs dantys, keli implantai ar tiltelis, burnos irigatorių galite naudoti bet kokiu atveju.

Ir nors įsigiję burnos irigatorių, raiste išsamią instrukciją, kaip naudotis prietaisu, štai svarbiausia žingsniai: prietaiso rezervuaras turi būti pripildytas šiltu vandeniu; pasilenkę prie kriauklės įrenginio antgalių nukreipkite į krūminius dantis; ir įjungę prietaisą, pradėkite valyti, tiek iš vidinės, tiek iš išorinės pusės. Na, o pačiam valymo procesui reikėtų skirtų ne daugiau kaip dvi minutes. Likusį vandenį tiesiog išpilkite iš talpos.

Taigi, dabar jau žinote, kaip naudoti burnos irigatorių – tikrai nėra sudėtinga, todėl pats metas jį tiesiogi įsigyti Ypač didelį pasirinkimą, modernių bei patogių naudoti burnos irigatorių rasite užsukę į https://biomed.lt/lt/107-burnos-irigatoriai. Na, o įsigyti ir naudoti tikrai verta, kadangi šis prietaisas užtikrins nepriekaištingą burnos švarą bei pasieks tas vietas, kurių negalima pasiekti įprastu šepetėliu. Taigi, būsite tikri, kad jūsų dantukai yra visiškai švarūs, nesikaups burnos apnašos ir iš jų nesusidarys dantų akmenys, o burnos kvapas bus ypač gaivus.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite