MERUI NIKOLAJUI GUSEVUI ASOCIACIJOS „NEMUNAS“ APDOVANOJIMAS

0
18
IMG 20210615 105205

Lietuvos kaimo sporto ir kultūros asociacija „Nemunas“ vienija  daugiau kaip 70 įvairių sporto klubų, kaimo bendruomenių, o taip pat kultūrinių organizacijų.  Ši asociacija veikia jau 30 metų.

Per tris  dešimtmečius asociacija „Nemunas“ suorganizavo daugybę kultūrinių ir sporto renginių, kurie ugdė įvairaus amžiaus grupių žmones ir skatino ne tik sportą, kultūrą, bet ir bendruomeniškumą.                                                                                                                                                       

Šiomis dienomis Molėtuose vyko asociacijos „Nemunas“ ataskaitinė rinkiminė konferencija. Joje dalyvavo ir Zarasų rajono sporto entuziastai.  

Konferencijoje aptarti kaimo sportininkų pasiekimai,  numatytos jų veiklos gairės ateičiai. Kartu buvo paminėtas ir asociacijos „Nemunas“ trisdešimtmečio jubiliejus.

Šio šventinio renginio metu už gražius, turiningus renginius buvo nuoširdžiai dėkota mūsų rajono žmonėms.  Ypač pažymėta jų aktyvi  ir įvairiapusė   veikla, organizuojant sportines veiklas kaime, gerinant kaimo žmonių užimtumą laisvalaikio metu. Paminėtos aktyvios kaimo bendruomenės, jos ne tik organizuoja savo seniūnijose įvairias varžybas,  bet gerai pasirodo  seniūnijų, rajono,  o taip pat ir šalies  varžybose.                                                                                                     

Konferencijoje Nikolajui Gusevui buvo įteiktas Lietuvos kaimo ir sporto kultūros asociacijos garbės ženklu. Juo Nikolajus Gusevas apdovanotas už didelius nuopelnus vystant kaimo sportą. Tai aukščiausias asociacijos „Nemunas“ apdovanojimas.

Jonas PETRONIS

20210616160733737 0001

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite