KVIEČIAME Į SEMINARĄ GYVENTOJAMS, JUOS ATSTOVAUJANČIOMS IR VIENIJANČIOMS ORGANIZACIJOMS DAUGIABUČIŲ NAMŲ ATNAUJINIMO (MODERNIZAVIMO) TEMA.

0
14
mid news zrs 353 image003

Kviečiame į seminarą gyventojams, juos atstovaujančioms ir vienijančioms organizacijoms daugiabučių namų atnaujinimo (modernizavimo) tema.
Seminaro vieta: Sėlių a. 22, Zarasų rajono savivaldybė.
Seminaro laikas: 2021 m. birželio 29 d. 9:30val.

Seminare bus aptariama naujausia informacija daugiabučių namų atnaujinimo (modernizavimo) klausimais, susijusiais su statybiniu-energetiniu, ekonominiu ir teisiniu požiūriu. Taip pat išgirsite naujausią informaciją apie mažąją renovaciją.
Mokymus ves specialistai:
Edvinas Bindokas, ekonomistas, finansų ir ekonominių procesų valdymo vadovas, daugiabučių gyvenamųjų namų atnaujinimo (modernizavimo) ekspertas.

Rolandas Klimavičius, Būsto rūmų teisininkas, turintis didelę patirtį daugiabučių namų valdymo, teisinių ginčų sprendimo, teisės aktų rengimo ir atstovavimo teismuose srityse.
Algimantas Šiaučiūnas, inžinierius-praktikas, turintis daugiametę patirtį statybos procesų valdymo ir konsultavimo srityje, techninės priežiūros vadovas daugiabučių namų modernizavime.
Renginys nemokamas. Būtina išankstinė registracija.
Seminaras vyks laikantis visų saugumo nurodymų.

Išsamesnė informacija tel. 37061417707; info@propartners.lt arba 861214472; v.celkiene@betalt.lt

mid news zrs 168 image001

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite