DANTŲ IMPLANTACIJA GREITAI IR PATIKIMAI

0
27
9432593

Atkuriant prarastus dantis dantų implantacija yra vienas veiksmingiausių ir greičiausių būdų. Dedant specialų danties implantą naujas dantis įtvirtinamas ir atkuriama nepriekaištinga jo išvaizda. Šis metodas leidžia pasiekti greitus ir nesunkius rezultatus, todėl procedūros neužima daug laiko ir nėra skausmingos. Skaitykite ir sužinokite apie dantų implantaciją daugiau bei nepraleiskite galimybės pasinaudoti patyrusių odontologų teikiamomis procedūromis.

Kaip atliekama dantų implantacija?

Dantis implantuojamas į jo šaknį dedant specialų titaninį sriegį. Svarbu paminėti, jog titanas yra žmogaus organizmui nekenksmingas metalas, kurį organizmas greitai įsisavina, todėl dantyse esantis titano gabalėlis niekaip neapsunkina kasdienio gyvenimo. Dantų implantacija padeda atstatyti pažeistą kramtymo funkciją per greičiausią įmanomą laiką.

implantacijos procedūros gali užtrukti per kelis susitikimus. Kiek tiksliai vizitų reikės, priklauso nuo konkrečios situacijos ir gydymo aplinkybių. Įdėjus implantą, jis turi prigyti. Rezultatai paprastai matomi po keleto mėnesių, todėl praėjus procedūrai naudinga dar kartą apsilankyti pas savo odontologą ir įsitikinti, ar implantas tikrai prigijo. Gydytojas tuo pačiu duos tolimesnius nurodymus, kaip elgtis, kokios priežiūros reikia tam, kad procedūrų rezultatai būtų ilgaamžiai.

Kitos odontologijos procedūros

Nepamirškite, jog norint pasiekti maksimalų procedūrų poveikį, svarbu užsiimti kruopščia kasdiene dantų priežiūra. Nuo to priklauso atliktų procedūrų ilgaamžiškumas. Dantis svarbu valyti kruopščiai, pašalinant visus maisto likučius ir susikaupusias apnašas. Tam dažnai neužtenka vien įprasto dantų šepetėlio su dantų siūlu.

Laikui bėgant, burnos ertmėje kaupiasi apnašos, kurias labai sunku išvalyti. Todėl yra labai naudinga bent kartą metuose, arba dažniau, atlikti profesionalią burnos ertmės higieną, kuomet ultragarsu nuo dantų paviršiaus yra pašalinamos visos susikaupusios apnašos. Atminkite, kad kuo kruopščiau prižiūrėsite dantis, tuo geresnių rezultatų galėsite tikėtis.

Odontologai Jums tik atskubės į pagalbą ir padės sutaisyti skausmą keliančius dantų susirgimus, pasirūpins apnašų pašalinimu, kuris yra laikinas ir padeda tam kartui, o visa kita toliau priklausys tik nuo Jūsų.

Profesionali dantų implantacija – greitai, saugiai, patikimai, už geriausią kainą. Apsilankykite odontologijos klinikoje, kurioje dirbantys specialistai nepriekaištingai pasirūpins kone visais dantų nusiskundimais.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite