ŠEŠTADIENIO RYTE UAB „TORGITA“ KILĘS GAISRAS SUVALDYTAS

0
24
gaisras

Šeštadienio ryte kilo gaisras UAB „Torgita“ gamybinėse patalpose – gumos granulių gamybos ceche. Užsidegė pagaminta produkcija. Laimei, suveikė priešgaisrinė signalizacija ir priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos laiku gavo pranešimą apie kilusį gaisrą. Į gaisro vietą operatyviai išvyko Zarasų, Utenos, Visagino priešgaisrinių gelbėjimo tarnybų bei Zarasų priešgaisrinės apsaugos tarnybos ugniagesiai (6 autocisternos, 1 vandenvežė, 1 automobilinės kopėčios), Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos štabo automobilis. Atvykusios pajėgos greitai ir profesionaliai lokalizavo kilusį gaisrą. Šiuo metu produkcija nebedega, vyksta baigiamieji gaisro likvidavimo darbai, gaisravietėje budi ugniagesiai. Gaisravietėje dirba ir Aplinkos apsaugos departamento pareigūnai, oro taršos pavojus gyventojams negresia.

Dar tebedirbant ugniagesiams, į įvykio vietą atvyko Vidaus reikalų ministerijos viceministras Arnoldas Abramavičius, mero pavaduotojas Rimantas Jurevičius, Savivaldybės administracijos direktorius Benjaminas Sakalauskas. Savivaldybės vadovai įvykio vietoje įvertino esamą situaciją. Savivaldybės administracijos direktorius, Savivaldybės ekstremaliųjų situacijų komisijos pirmininkas Benjaminas Sakalauskas padėkojo ugniagesiams už profesionaliai suvaldytą gaisrą, taip pat informavo, kad pirmadienį dėl kilusio gaisro bus šaukiamas Savivaldybės ekstremaliųjų situacijų komisijos posėdis.

Zarasų rajono savivaldybės

ekstremaliųjų situacijų operacijų centro

Informacijos valdymo grupės informacija

1

2

3

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite