TINKAMA ROLETŲ PRIEŽIŪRA – GARANTUOJA JŲ ILGAAMŽIŠKUMĄ

0
21
roletai

Roletai yra vienas populiariausių pasirinkimų tiek namuose, tiek komercinio tipo pastatuose, biuruose. Kodėl? Pirmiausia dėl plataus stiliaus pasirinkimo, tad kiekvienas gali rasti jam tinkamą variantą, žinoma, dėl patvarumo, geros kainos, galiausiai, ilgaamžiškumo. Juk ir patys inovatyviausi roletai diena naktis tarnauja daugelį metų ir, svarbiausia, nereikalauja beveik jokios priežiūros, tačiau džiugina kokybe.

Dulkių grėsmė

Nors roletai gaminami iš pačios geriausios kokybės audinių, kurie yra atsparūs dulkėms bei purvui, tačiau jeigu namuose vyksta remontas, natūralu, kad paviršių padengia nešvarumai, kurie ne tik sumažina spalvos intensyvumą, tačiau taip pat ir kelia kvėpavimo diskomfortą. Atsiradusį dulkių sluoksnį galima sėkmingai pašalinti su specialiu šepetėliu, kuris yra skirtas jautrių paviršių valymui. Lygiai taip pat tinka ir minkšta šluostė, svarbiausia, kad jis būtų sausa arba vos drėgna. Venkite staigių ir šiurkščių judesių, kurie gali sugadinti paviršių.

Dėmės, kurias palieka vabzdžiai

Taip pat papildomos priežiūros roletai dažniausiai reikalauja vasaros metu, kadangi aktyviai kambariuose skraidžiojantys vabzdžiai dažnai roletų paviršius padengia nešvarumais, tamsiais rudais taškeliais, kurie ne tik gadina vaizdą, tačiau dažnai ir erzina. Juos pašalinti dažniausiai pavyksta su sausa kempine. Jeigu, deja, rezultatas ne toks, kokio tikitės – tokiu atveju naudokite muilą ir lengvai drėgną šluostę. Svarbiausia – intensyviai netrinti. Roletai diena naktis kaina – nėra didelė, tačiau visada verta tvarkyti, o ne pirkti naujus.

Riebalų dėmės

Riebalai ant roletų dažniausiai atsiranda tuomet, kai žmonės juos liečia pirštais. Kuo mažiau kontakto bus – tuo spalva bus ryškesnė ir pavyks išvengti pirštų antspaudų. Tiesa, nepergyvenkite, kadangi su drėgna kempine taip pat pavyksta pašalinti pirštų antspaudus. Tik dažniausiai papildoma reikia pasitelkti lašelį nuriebalintojo. Svarbiausia – saikas. O baigus valyti taip pat svarbu, kad šlapia roletų vieta būtų nusausinta.

roletai2

Audinio keitimas

Nors roletai diena-naktis gaminami iš geriausios kokybės audinio, kuris yra atsparus greitam dėvėjimuisi, tačiau metų eigoje, natūralu, kad net ir geriausios kokybės gaminiai blunka. Nepergyvenkite, ant to paties mechanizmo, kuris ir sudaro esminę prekės kainą, galima uždėti kitą audinį. Tokiu atveju jis ne tik bus prikeliamas naujam gyvenimui, tačiau taip pat ir namų interjeras taps gyvensis.

Žaliuzės diena naktis – kiekvieno poreikiams!

Foto: www.solemlux.lt

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite