ŽINOJIMAS, KAIP TEISINGAI PRITVIRTINTI PROFILĮ PRIE SIENOS, YRA RAKTAS Į KONSTRUKCIJOS PATIKIMUMĄ

0
105
profilis l formos 1 600x400

Šiuolaikiniai gamintojai gamina įvairius priedus metalinių profilių rėmams tvirtinti. Specialios gipso kartono profilio jungtys gali būti skirtingos konfigūracijos, kurias gali būti sudėtinga suprasti tiems, kurie nėra profesionalai, dėl to verta visą informaciją aptarti kartu.

Jungtys, kurias rekomenduojama naudoti

  • Profilio prailginimas. Jis naudojamas pagrindiniam (60×27) profiliui išplėsti.Tai yra specialus papildinys, galintis tiksliai suderinti elementus tarpusavyje ir sustiprinti sankryžas. Produktas, pagamintas iš cinkuoto metalo, kurio storis ne mažesnis kaip 0,9 mm; kad būtų lengviau išlyginti, viduryje gali būti specialus išsikišimas.
  • Vieno lygio jungtis. Ši parinktis naudojama pagrindiniam kontūrui sujungti plokštumoje. Dėl šios konstrukcijos montavimas yra greitas ir patikimas, jums nereikia visiškai pritaikyti komponentų, juos tiesiog reikia įkišti ir pritvirtinti savisriegiais varžtais. Produktai turi būti labai tvirti, nes jie turi didelę apkrovą.
  • Dvipusis sujungimas. Jei jums reikia sujungti du profilius vieną po kito, šis komponentas bus geriausias sprendimas. Su jo pagalba konstrukcija greitai surenkama, kad būtų užtikrintas aukštas fiksavimo patikimumas. Tokie įrenginiai privačiuose pastatuose naudojami retai, tačiau jų patogumas neginčijamas.
  • Šoninės jungtys. Su jų pagalba T formos jungtis padaryti lengviau ir greičiau, todėl, jei jums reikia pataisyti du vertikalius profilius, rekomenduoju naudoti tokio tipo jungtis.

Norint tiksliai apskaičiuoti reikiamą tvirtinimo detalių kiekį, paprasčiausias būdas yra eskizo eskizas ir visų jo elementų piešimas. Taigi daug lengviau išsiaiškinti, kiek ir kokių tvirtinimo detalių jums reikia, ir jums nereikia kelis kartus keliauti norint nusipirkti papildomų produktų ar galvoti, kaip grąžinti likučius pardavėjui.

Profiliai, kuriuos verta naudoti

Gipso profiliai – tai ploni metaliniai U, L ar kitos formos kampai, kurie leidžia paprastai sukurti patogią konstrukciją gipso kartono plokštėms ar kitoms konstrukcijoms tvirtinti. Profiliai gipsui tinka ir sienų, ir lubų konstrukcijoms montuoti. Gipso kartono profilis yra montuojamas naudojant sraigtus bei specialias jungtis, pritaikytas konkretaus modelio profiliui sujungti įvairiomis kryptimis.

Dėl gipso kartono profilių yra gana lengva ir paprasta montuoti vidines sienas ar papildomas pertvaras. Kai reikia sumontuoti ploną ir lengvą konstrukciją, dažniausiai pasirenkamas pertvaroms naudojamas profilis. Tai ypač svarbu renovuojant senus namus, įrengiant mansardas ir pan. Pertvaros profilis yra ne tik lengvas ir neapsunkins visos namo konstrukcijos, bet ir sieninį profilį lengva sumontuoti ir sujungti vienas su kitu, kad būtų gautas reikiamo pločio ir aukščio pertvaras . Profilis suteikia gipso kartono sistemos stiprumą ir yra patikimas pagrindas gipso kartono tvirtinimui.

Profilis CW pertvarinis. Pagrindinis vertikalus pertvarinis profilis, prie kurio tiesiogiai sukasi gipso kartono plokštė montuojant pertvaras. Profilių storis – 0,5 mm. Profilis CW-75 naudojamas kaip pagrindinis profilis (statramstis) įrengiant pertvarines sienas iš gipso kartono plokščių.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite