ŠEIMAS VĖL DŽIUGINO ŠALTUPĖS PIKNIKAS

0
20
DSC 4198 ok

Praėjusį sekmadienį įvyko jau ketvirtasis Šaltupės piknikas. Pirmuosius dvejus metus piknikas vadinosi „Ant kalno“, nes faktiškai vyko ant F.Kiršos g. esančio aštriojo kalnelio (taip pat Šaltutėje). Po pirmųjų dviejų švenčių nutarta pakeisti vietą, kuri būtų arčiau miesto. Toli ieškoti nereikėjo – atrasta puiki vieta – vieša pievelė J.Gruodžio g. gale.

Kaip apskritai prasidėjo pikniko tradicija?

Idėja organizuoti pikniką kilo iš vaikystės svajonės – padaryti šventę ant kalno, su muzika, šokiais ir pramogomis. Būnant nebe vaiku daug paprasčiau apgalvoti renginio detales ir rasti bendraminčių, norinčių imti ir daryti kartu. Taip ir nutiko. Padarius pirmą šventę – patiko ir nutarėme kartoti. Kitais metais bus jau penktas kartas. Stengiamės vis tobulinti pikniką ir kitiemet tikimės pradžiuginti dar daugiau vaikų.

Renginio rėmėjai ir bendraminčiai

Pikniko metu ne kart buvo užduotas klausimas – o kas čia viską finansuoja? Vieno finansuotojo nėra, Šaltupės piknikas yra kolektyvinis grupės žmonių noro – padaryti šventę vaikams – rezultatas. Už šių metų pikniką sakom nuoširdų AČIŪ šiems žmonėms, be kurių indėlio piknikas nebūtų toks puikus:

Pikniko pramogų vedėja – Rasa Juškėnienė. Batutas vaikams ir renginio įgarsinimas – Juras Juškėnas. Plastikinės čiuožyklos – Rasa Jurevičienė, „Lakštingalos“ mokykla. Ledai visiems – Dalia Banienė. Didelis arbūzas – ačiū mamai vaišinusiai visus. Piešimas ant veidukų – Evelina Kisielienė.

Informacija apie šunis ir dresūrą – Julija Lavrinovič – šunų mylėtojų klubo „Aport!” prezidentė, kinologė (6 metus dirbusi Valstybės sienos apsaugos tarnyboje bei 2 metus Viešojo saugumo tarnyboje). Dainininkės – Diana Boriak ir Gilmė Dainytė. Liaudiški žaidimai – Diana Skvarčinskaitė.

Megztos ir puošiančios dovanėlės – Aušra Talačkienė. SUMO kostiumai – Eglės Vaitkevičienės šeima. Putų šou – linksmi bendraminčiai, nenorėję reklamuotis. Įamžintos renginio akimirkos – Samanta Račkauskaitė. Už elektrą, vandenį ir visokią pagalbą nuoširdžiai dėkojam pikniko kaimynams – Vavinskams, Vilkauskams ir šalia gyvenantiems senjorams!

Ačiū ir tiems, kurie prisidėjo čiulpinukais, sūrio lazdelėmis, baterijomis ir kitais mažais bet gražiais dalykais.

Šaltupės pikniko iniciatorė

Aurelija Trimonytė

DSC 4396 ok

DSC 4475 ok

DSC 4833 ok

DSC 5253 ok

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite