ZARASUOSE VYKO VAIKŲ VASAROS DIENOS STOVYKLA ,,KŪRYBOS IR JUDESIO AKADEMIJA’’

0
26
image 6483441

Rugpjūčio 2-8 dienomis Zarasuose vyko vaikų vasaros dienos stovykla ,,Kūrybos ir judesio akademija’’. Stovykla truko 7 dienas, joje dalyvavo 15 vaikų. Pagrindinis stovyklos tikslas – burti globojamus vaikus ir vaikus augančius šeimose per fizines ir kūrybines veiklas.

„Kadangi oras labai nelepino, gaudėme kiekvieną saulėtą dieną, kai nelijo lietus“- sako stovyklos viena iš sumanytojų Eglė Vaitkevičienė.

Kiekviena savaitės diena – vis kita veikla. Visos savaitės dienos turėjo savo tematiką pagal kurią vykdavo tos dienos veiklos. Susipažinimo pirmadienis – vaikai susipažino su stovyklos vadove Birute Giedraitiene, stovyklos sumanytojomis ir savanorėmis Egle Vaitkevičiene, Deimante Andriuškevičiūte bei vieni kitais. Aitvarų antradienį  vaikai gamino aitvarus ir dalyvavo jų leidimo varžybose. Ežerų žygio trečiadienis buvo skirtas iškylai prie Zarasaičio ežero ir moksliniams eksperimentams, jų metu vaikus aplankė mokslininkas kuris parodė kaip pasigaminti dramblių dantų pastą ir papasakojo apie įvairius eksperimentus. Ketvirtadienis sportadienis – vaikai sportavo stadione ir siekė ilgiausio piešinio rekordo.

Lietingą penktadienį vaikams paliko neišdildomą įspūdį ekskursija į B16, kur kiekvienas vaikas turėjo galimybę tapti dizaineriu ir susimaketuoti bei atsispausdinti piešinį ant rūbo. Šeštadienio diena skirta augintiniams – atvykę su savo mažaisiais keturkojais draugas vaikai šunų vedžiojimo aikštelėje klausė  kinologo Liudviko Komkos paskaitą apie tai kaip elgtis su nepažįstamais šunimis ir kaip reiktų dresuoti savo augintinius. Sekmadienį – paskutinę stovyklos dieną vaikai kartu su tėvais turėjo smagų stovyklos aptarimą, zefyrų ant laužo kepimą bei diplomų įteikimą

Vaikai mėgavosi vienas kito draugija, galimybe žaisti, patirti ir atrasti. Labai džiaugiuosi, kad Zarasų rajono vaikai turėjo galimybę patirti smagų vasaros nuotykį. Nuoširdžiai dėkojame Zarasų rajono savivaldybei už šios stovyklos finansavimą: – sakė Deimantė Andriuškevičiūtė

Pirmoji ,,Kūrybos ir judesio” akademijos stovykla džiugino ne tik vaikus, bet ir jų tėvus todėl nekantriai lauksime kitos vasaros, bei antro stovyklos kurso.

image 6483441 1

image 6483441 2

image 6483441 3

image 6483441 4

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite