KOKIA KAPŲ SKALDA ATRODO GRAŽIAUSIAI?

0
13
kapavietė

Norite, kad kapavietė visada atrodytų puikiai, tačiau jai nereikėtų skirti dėmesio? Tokiu atveju galima samdyti prižiūrėtojus, kurių darbas yra pasirūpinti aplinkos patrauklumu. Šis variantas Jums netinka? Tokiu atveju kita pagalba gali būti kapų skalda, kuri padengia visą paviršių, atrodo skoningai, solidžiai, galiausiai, nereikalauja daug priežiūros ir tarnauja ilgis metus.

Nuo vienos iki daugelio spalvų

Galima pasidžiaugti, kad skaldos pasirinkimas yra labai platus, tad kiekvienas gali rasti tokį variantą, kuris labiausiai tinka kapavietėje. Nuo vienos spalvos, dažniausiai baltos arba pilkos, iki labai margos skaldos, kurią dažniausiai renkasi unikalumą mėgstantys žmonės. Kalbant apie spalvas dažniausiai pasirenkama raudona, kuri derinama su paminklu bei kitais kapavietė komponuojamais akcentais.

Nėra jokių taisyklių, kuriomis reikia remtis, tad svarbiausia, kad kapavietės pagrindo spalva labiausiai patiktų čia besiilsinčiam žmogui.

kapavietė2

Skaldos masyvumas

Greta spalvos taip pat reikia daugiau dėmesio skirti ir masyvumui, kuris lemia ne tik estetiką, tačiau taip pat ir funkcionalumą. Dažniausiai masyvesnė skalda yra atsparesnė aplinkos poveikiams, mažiau veikiama vėjo bei lietaus. Tiesa, daugelis teigia, jog smulkesnė atrodo jaukiau.

Dengimo raštai

Renkantis skaldą taip pat turite nuspręsti, ar ji vientisai padengs kapavietę, ar iš jos bus kuriami raštai. Tiesa, geriausia raštų kūrimo darbus palikti specialistams, kadangi viskas kur kas sudėtingiau nei gali atrodyti. Reikalinga labai gera pirminė danga bei apsauga nuo piktžolių.

Kokybės garantijos

Kad ir koks dizainas Jums labiausiai patinka – svarbiausia yra kokybė. Ne tik dėl to, jog tuomet skalda ilgiau tarnaus, tačiau ir dėl to, jog kokybė atsispindi estetikoje. O kai norisi parodyti išėjusiam žmogui, kad jis Jums yra svarbus – kurti jaukumą kapavietėje reikia tik su geros kokybės priemonėmis.

Tinkama kapų skalda tarnaus labai daug metų, tad visada verta investuoti į kokybę, kuri Jums ne tik ilgai tarnaus, tačiau ir metų eigoje beveik nekeis savo išvaizdos. O juk tiek ir tesinori iš jaukios aplinkos, kurioje galima kalbėtis su kitame pasaulyje esančiu žmogumi.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite