NUO KO PRIKLAUSO TELEFONO GYVAVIMO LAIKAS IR KAIP IŠSIRINKTI TINKAMĄ ĮRENGINĮ?

0
21
phone 292994 1920

Mobilieji telefonai yra neatsiejama kiekvieno šiuolaikinio žmogaus gyvenimo dalis – šiais laikais mobilieji telefonai ne tik leidžia bendrauti su artimaisiais. Tai tapo pramogų ir darbo įrankiu. Kaip ir kita foto ir vaizdo įranga, mes galime jais naudotis, kad pasidalytume geriausiomis gyvenimo akimirkomis. Mobilieji telefonai turi platų pasirinkimų spektrą: „Samsung“, „Apple“, „HTC“, „Sony“ ir daugelio kitų gamintojų gaminiai, taip pat kiekvienas gamintojas turi po kelis ar net dešimtis mobiliųjų telefonų modelių! Taigi, kaip išsirinkti tinkamą mobilųjį telefoną?

Kokio telefono jums reikia? Kokie jūsų pageidavimai?

Taip, dauguma žmonių dabar naudojasi tik išmaniaisiais telefonais, tačiau be interneto ir pramogų vis dar yra nemažai žmonių, kuriems reikia paprasto telefono su mygtukais. Jei telefonu tik skambinate ir siunčiate žinutes, jei telefonas nėra jūsų įvaizdžio ir geros būsenos palaikymo įrankis, o jei akumuliatoriaus veikimo laikas ir maža kaina jums yra labai svarbūs, įprastas telefonas yra idealus pasirinkimas. Ar pasirinktumėte paprastą telefoną? Tiesą sakant, tai nėra labai svarbu, nes jie yra daugmaž vienodi, todėl rekomenduojame tiesiog perskaityti atsiliepimus internete arba pasitikėti pardavėju, juk visiems produktams patikimose parduotuvėse suteikiama garantija! Nors pastaruoju metu pigesni mobilieji telefonai tobulėja, o geri telefonai pinga, skirtumas tarp 100 eurų ir 700 eurų kainuojančių telefonų vis dar yra nemažas. Todėl gerai pagalvokite, ar tikrai jums reikia paties geriausio ir įspūdingiausio, ar visgi jums svarbiau yra pataupyti.

Išmanieji telefonai paprastai skirstomi į šias kainų kategorijas:

  • Iki 150 eurų: toks telefonas gali atlikti pagrindines išmaniojo telefono funkcijas, tačiau jis neturi įspūdingos kameros, su juo negalėsite žaisti sudėtingos grafikos žaidimų, o kartais jis ir gali streikuoti. Be to, net 150 eurų kainuojantys mobilieji telefonai greitai sensta, nes parduodami su sena programine įranga ir beveik niekada negauna atnaujinimų.
  • 150–300 eurų: ekonominės viduriniosios klasės mobilieji telefonai dažnai yra idealus pasirinkimas mažas pajamas gaunantiems žmonėms. Paprastai tokie telefonai turi pakankamai gera foto kamerą, su jais galite žaisti beveik bet kokį žaidimą, o kasdiena naudojat tokio tipo telefoną, jis tikrai rečiau stringa. Tokie ne itin brangūs įrenginiai paprastai gauna bent šiek tiek programinės įrangos atnaujinimų, todėl be jokių problemų galite naudoti telefoną dvejus ar trejus metus šioje kainų kategorijoje.
  • 300–500 eurų: šiuo metu 300–500 eurų kainų intervalas sparčiausiai auga išmaniųjų telefonų rinkoje, o tokie brangūs telefonai tampa vis populiaresni. Paprastai jiems priklauso beveik viskas, net ir patys brangiausi mobilieji telefonai. Dauguma telefonų, kurie yra tokie brangūs, turi tą patį procesorių ir net tiek pat RAM, kaip ir brangesni telefonai, todėl jie yra vienodai greiti ir beveik tiek pat laiko gauna atnaujinimus. Štai kodėl šios kategorijos populiarumas tampa vis didesnis.
  • Daugiau nei 500 eurų: aukščiausios klasės mobilieji telefonai turi aukščiausios kokybės ir ryškiausius ekranus, geriausias kameras, galingiausius procesorius ir daugiausiai atminties. Šis pavyzdinis telefonas turi daug išskirtinių funkcijų, kurių neturi žemos klasės mobilieji telefonai.

Nesvarbu, kokį telefoną pasirinksite, jie genda, dėl to nepamirškite, kur reikia juos taisyti

SONY remontas yra itin populiarus. Dužęs, skilęs ar kitaip sugedęs SONY išmaniojo telefono ekranas yra vienas dažniausiai pasitaikančių gedimų. Priklausomai nuo Jūsų turimo modelio, Sinerta meistrai labai greitai Jus informuos apie telefono ekrano pakeitimo kainą ir trukmę. Dažnas gedimas yra nusidėvėjusi ar kitaip sugedusi Sony Xperia M4 telefono baterija. Paprastai būdingi pirmieji požymiai yra sumažėjęs akumuliatoriaus našumas: Jūsų telefonas greitai išsikrauna arba išsijungia, net jei ekrane matote, kad įkrovimo lygis yra aukštas.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite