PSICHOLOGINĖS GEROVĖS IR PSICHIKOS SVEIKATOS STIPRINIMO PROJEKTAS ZARASUOSE

0
43
startup 594090 1280

Viešoji įstaiga „Ugdymo akademija“ kartu su Ignalinos visuomenės sveikatos biuru šiuo metu įgyvendina Psichologinės gerovės ir psichikos sveikatos stiprinimo projektą Zarasuose.

 
Kviečiame pasinaudoti Zarasų rajono gyventojus ir įstaigas nemokama galimybe gauti psichologo teikiamas paslaugas bei lankyti užsiėmimus dalyvių grupėms. 
 
Pagal projektą vienam dalyviui priklauso 5 nemokamos individualios konsultacijos. Užsiėmimus grupėse galima lankyti neribotai. 
 
Informuojame, kad psichologė Zarasuose konsultuos kiekvieną trečiadienį ir penktadienį, būtina registruotis iš anksto. 
Telefonas registracijai ir informacijai: 8 654 93862. 
 
Individualios konsultacijos ir užsiėmimai dalyvių grupėms vyks adresu: Savanorių g. 1, Zarasai. 
 
Užsiėmimai dalyvių grupėms gali vykti ir Jūsų patalpose.
 
Artimiausių psichologinės gerovės ir psichikos sveikatos stiprinimo užsiėmimų dalyvių grupėms datas aptarsime asmeniškai arba  tiesiogiai su psichologe Genovaite Vadaišiene.
Pagrindinės užsiėmimų temos: streso valdymas, emocijų atpažinimas ir išraiškos, konfliktų valdymo praktiniai užsiėmimai ir kt. temos.
Vieno užsiėmimo trukmė – 2 akad.val.
 
Maloniai kviečiame naudotis teikiamomis paslaugomis.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite