MAMOS DIENOS DOVANOS: KAIP IŠRINKTI GERIAUSIĄ?

0
22
dovanos pagal gaveja

Mama – svarbiausias žmogus šiame pasaulyje. Dėl šios priežasties, kasmet, pirmąjį gegužės sekmadienį, per Motinos dieną, sveikiname mamas, dėkojame joms už suteiktą gyvybę, meilę, rūpestį ir šilumą. Dėkingumą rodome savo dėmesiu, meile ir rūpesčiu. Tačiau, vienas iš geriausių būdų atsidėkoti mamoms už viską – išrinkti ir padovanoti pačią geriausią dovaną.  Dėl šios priežasties, kasmet, ieškome geriausių ir pačių tinkamiausių dovanų, padėsiančių mamos išreikšti meilę, dėkingumą ir dėmesį. Tiesa, tai pasakyti yra kur kas lengviau nei padaryti. Dovanų pasirinkimas platus ir įvairus, todėl, neretai gali stipriai susukti galvą.  Šiame straipsnyje rasite kelis naudingus patarimus, kurie padės lengvai ir nesunkiai išrinkti pačią geriausią dovaną, svarbiausiai pasaulio moteriai – mamai.

Atsižvelkite į mamos pomėgius

Dovanos mamos dienos proga turėtų būti orientuotos į mamos pomėgius. Išrinkdami mamai dovaną atsižvelgiant į jos hobius, mėgstamas veiklas ar dominančias sritis, galėsite jaustis užtikrinti, kad ji tikrai apsidžiaugs gauta dovana. Galbūt jūsų mama mėgsta gaminti? Tokiu atveju, puikia dovana gali tapti ne tik naujas virtuvinis prietaisas, bet ir receptų knygos, prijuostės, virtuvinės pirštinės ar naujas lėkščių servizas. Mamoms gyvenančioms aktyvų gyvenimą, sportuojančioms – šaunia dovana gali tapti išmanusis laikrodis ar apyrankė, belaidės ausinės. Tokios dovanos leis jai dar patogiau ir lengviau mėgautis įvairiomis veiklomis. Jei mamos hobis – mezgimas, kokybiški ir gražūs siūlai, nauji virbalai taps ne tik praktiška dovana, bet ir nuostabiu ateities kūrinių įrankiu. Pagal mamos pomėgius išrinktos dovanos ne tik patiks ir nudžiugins mamą, bet ir bus praktiškai panaudojamos. Na, o mama, galės jaustis ypatingai, žinodama, kad renkant dovaną buvo atsižvelgta į jos pomėgius ir asmenybę.

Aksesuarai ir papuošalai – geriausi moterų draugai

Visos mamos, o taip pat ir moterys, mėgsta puoštis. Tad, puikia, simboline, bet labai nuoširdžia ir ilgaamže dovana Mamos dienos proga gali tapti aksesuarai ir papuošalai. Mamoms mėgstančioms nešioti auskarus – nauja auskarų pora, dėvinčioms žiedus – išskirtinis žiedas, o dievinančioms kaklo papuošalus – grandinėlė ar pakabukas gali tapti pačia geriausia ir tinkamiausia dovana. Tiesa, renkantis papuošalus vertėtų atkreipti dėmesį į tai, ką mama dažniausiai nešioja – auksą ar sidabrą. Tokiu būdu išrinkdami dovaną tikrai neapsiriksite. Tačiau, nereikėtų pamiršti ir aksesuarų – rankinių, piniginių ir panašių bižuterijos prekių. Ilgaamžiai ir kokybiški aksesuarai ne tik nustebins, bet ir bus praktiški bei lengvai panaudojami. Juos renkantis, didelį dėmesį reikėtų skirti mamos stiliui. Stilistiškai deranti ir mamos skonį atitinkanti rankinė ar piniginė leis jai jaustis pamalonintai.

Pasirinkite mamos pamėgtus daiktus

Norėdami išrinkti „saugią“ dovaną – turėtumėte pagalvoti apie tuos daiktus ar prekes, kurie tikrai patinka mamai. Tokiu būdu, galėsite būti garantuoti, kad dovana mamai ne tik patiks, bet ir bus praktiškai panaudojama. Puikia dovana gali tapti mėgstamiausi mamos kvepalai, kosmetikos priemonės. Taip pat, mamą galite nustebinti mėgstamiausio gamintojo patalynės komplektais, rūbais. Išskirtine dovana gali tapti ir vakarienė jos mėgstamiausiame restorane. Tokios dovanos bus praktiškos, nustebins ir pamalonins mamą, o taip pat, parodys ir jūsų dėmesingumą detalėms.

Dovanas dovanokite iš širdies

Dažnai, paprasčiausios, o ne pačios prabangiausios ir brangiausios, dovanos reiškia daugiausiai. Niekada nesate per seni parašyti mamai laišką, nupirkti gražią atvirutę, kurioje nusakote, kokie laimingi ir dėkingi esate pasauliui, turėdami tokią mamą kaip ji. Originalios, simbolinės dovanos, tokios kaip fotodovanos, pagalvėlės, megztiniai ar marškinėliai su jūsų ar šeimos nuotrauka palies giliausius širdies kampelius, leis mamai jaustis mylimai ir kaskart naudojantis dovanomis primins apie jus. Lygiai taip pat, puokštė mamos mėgstamiausių gėlių ar jos mylimiausių saldainių dėžutė gali tapti puikiu dovanos priedu, parodančiu jūsų dėmesingumą. Paprastos, bet labai jautrios ir sentimentalios dovanos iš varle.lt tikrai patiks mamai ir ją sujaudins.

Geriausia dovana – laikas praleistas kartu

Na, o jei išrinkti tinkamiausią ir geriausią dovaną sekasi sunkiai arba jūsų mama yra tas žmogus, kuris turi viską – geriausias jūsų dovanas pasirinkimas bus akimirkos praleistos kartu. Nuo šventinių vakarienių, savaitgalio išvykų iki jaukių piknikų ar paprasto nuėjimo į teatrą – dovanodami savo laiką mamai ir praleisdami jį drauge, suteiksite jai šilumos, pilnatvės jausmą bei paliksite atmintyje gražiausius prisiminimus.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite