RAJONO SAVIVALDYBĖJE APTARTOS JAUNIMO VEIKLOS GALIMYBĖS

0
22
1

Zarasų rajono savivaldybėje vyko rajono vadovų ir jaunimo atstovų susitikimas, kuriame aptarti jaunimui aktualūs klausimai, spręstinos problemos, naujai rengiamo Strateginio plėtros plano rengimo bendradarbiavimo galimybės.

Šiame pasitarime dalyvavo rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, rajono Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Gediminas Gaidamavičius,  administracijos Apskaitos ir materialinio aprūpinimo skyriaus vyriausioji specialistė, laikinai atliekanti jaunimo koordinatoriaus funkcijas Aušra Dilienė, Atvirojo jaunimo centro vedėjas Ramūnas Keršys ir Zarasų rajono jaunimo visuomeninių organizacijų sąjungos „Apskritas stalas“ atstovai.
 
Susitikimo dalyviai aptarė jaunimo užimtumo problemas ir galimybes, jaunimo iniciatyvų kūrimą siekiant sklandaus bendradarbiavimo. Susitikime jaunimo atstovai turėjo progą pareikšti savo nuomonę šiomis temomis ir gauti išsamius rajono vadovų atsakymus. Buvo gvildenamos jaunimo politikos įgyvendinimo, švietimo, verslumo problemos. Buvo pažymėta, kad Zarasų rajono jaunimo visuomeninių organizacijų sąjungos „Apskritas stalas“ atstovai pasigenda glaudesnio ryšio su Savivaldybe, su atsakingais asmenimis už jaunimo reikalų koordinavimą. Buvo nuspręsta aktyviau įtraukti jaunimą į renginių organizavimą, o visuomeninei organizacijai noriau dalyvauti rajono renginiuose.
Jaunimo atstovai buvo nusiteikę darbingai, pateikė daug originalių idėjų, jie taip pat sulaukė atsakymų į visus pateiktus klausimus. 
 
Susitikimo dalyviai apibendrino jaunimo veiklos rezultatus, pažymėjo, kad jaunieji zarasiškiai turi daug gerų idėjų ir būtina jas aptarti jaunimo reikalų, nevyriausybinių organizacijų tarybose ir susitikimuose su rajono Savivaldybės administracija.
 
Buvo padėkota visiems šio susitikimo dalyviams ir išreikšta viltis, kad rajono vadovų ir jaunimo atstovų bendradarbiavimas ateityje dar gerės. Tokio formato organizuojami susitikimai siekia suvienyti organizacijas ir padėti joms bendradarbiauti, taip pat spręsti jaunimui iškilusias problemas ir atsakyti į aktualius klausimus. 
 
Aušra Dilienė, Rajono Savivaldybės administracijos Apskaitos ir materialinio aprūpinimo skyriaus vyriausioji specialistė, laikinai atliekanti jaunimo koordinatoriaus funkcijas 
 
Nuotraukose užfiksuotos susitikimo akimirkos 

2

3

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite