UGNIAGESIAI RAGINA GYVENTOJUS ŠILDYTIS SAUGIAI

0
27
map

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, per devynis šių metų mėnesius Lietuvoje kilo 6590 gaisrų. Palyginti su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu, jų buvo 8,1 proc. mažiau. Pernai kilo 7171 gaisras. Tai mažiausias per 18 metų kilusių gaisrų skaičius.

Per 9 šių metų mėnesius gaisruose žuvo 62 žmonės, iš jų 3 vaikai (pernai per tą patį laikotarpį – 60 žmonių, iš jų 2 vaikai), o 133 gyventojai (110) patyrė traumų.

2016–2020 m. duomenimis, per devynis metų mėnesius šalyje vidutiniškai kyla 8565 gaisrai, kuriuose žūsta 64 gyventojai, šiemet gaisrų kilo 23,1 proc. mažiau ir gaisruose žuvo 2 gyventojais, arba 3,1 proc., mažiau.

Šiais metais vieno gaisro metu žuvo 4 žmonės, iš jų 3 vaikai, o 5 gaisrai nusinešė po dvi žmonių gyvybes. Pernai per tą patį laikotarpį buvo kilę 6 gaisrai, kuriuose žuvo po du šalies gyventojus. Išsamiau skiltyje  Gaisrų ir gelbėjimo darbų statistika. 

Išsamiau skiltyje  Gaisrų ir gelbėjimo darbų statistika

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite