NEMOKAMA GALIMYBĖ ĮMONIŲ DARBUOTOJAMS DALYVAUTI PSICHIKOS SVEIKATOS KOMPETENCIJŲ DIDINIMO VEIKLOJE

0
14
min news zrs 350 Ignalinos VSB

Kviečiame Zarasų rajono įmones ir įstaigas dalyvauti Ignalinos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro organizuojamuose darbuotojų kompetencijos psichikos sveikatos srityje didinimo mokymuose.

Užsiėmimų metu psichologo ir profesinės sveikatos priežiūros specialisto komanda įvertins darbuotojų psichoemocinę būklę, iškels pagrindines problemas bei nustatys psichikos sveikatos raštingumo lygį,  suteiks žinių apie psichikos sveikatą darbo vietoje, sudarys tolesnių veiksmų planą, atliks atvejų analizes ir ieškos galimų problemų sprendimo būdų.
Bendra mokymų trukmė – 40 val. Mokymų dalyvių grupės skaičius – 10-20 asmenų.
 
Veikla vykdoma vadovaujantis Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2019-05-17 įsakymu Nr. V-590 (redakcija 2020 m. rugsėjo 30 d. įsakymo Nr. V-2143) „Dėl darbuotojų kompetencijos psichikos sveikatos srityje didinimo tvarkos aprašo patvirtinimo“.
 
Dėl išsamesnės informacijos ir registracijos kreiptis:
Tel.: 8 647 15595;

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite