KĄ NEŠIOJAMI ŽIEDAI SAKO APIE JŪSŲ ASMENYBĘ?

0
30
žiedai

KĄ NEŠIOJAMI ŽIEDAI SAKO APIE JŪSŲ ASMENYBĘ?

Kartais atrodo, jog daugelį papuošalų ar kitų stiliaus detalių renkamės tik pagal jų grožį ar suderinamumą su kitais įvaizdžio elementais. Visgi, iš tiesų kiekvienas toks pasirinkimas byloja ir apie tam tikrus mūsų charakterio bruožus. Šį kartą pakalbėsime apie tai, kaip su asmenybe yra susiję žiedai – atkreipkite dėmesį, koks jų dizainas dominuoja Jūsų papuošalų dėžutėje ir pagal tai ieškokite sau tinkamo aprašymo.

Įvairiaspalviai brangakmeniai

Šiuo atveju reikėtų atsižvelgti ne į tai, kokie konkretūs brangakmeniai puošia Jūsų žiedus, bet į tai, kokios yra jų spalvos. Lyderiai dažniausiai renkasi purpurinius ar gilius violetinius atspalvius, aistringiems žmonėms patinka raudonos spalvos akmenys, o tie, kuriuos labiausiai žavi oranžiniai jų tonai, dažniausiai yra energingi ir pozityvūs. Žinoma, žiedų spalvas dažnai renkamės ir pagal savo aprangą, tačiau tikėtina, kad tarp šių savybių tikrai atrasite sau artimų.

Kuklūs deimantai

Kuklumas ir deimantai dažniausiai neskamba kaip sinonimai, tačiau nemažai žiedų yra papuošti nedidelėmis šio brangakmenio dalelėmis. Jei būtent tokius papuošalus renkatės dažniausiai, reiškia, kad vertinate elegantišką stilių ir suprantate kokybę, tačiau neturite jokių intencijų išsiskirti iš minios ar atkreipti aplinkinių dėmesį ir pasitikite savimi. Galima sakyti, kad netgi esate šiek tiek praktiški – juk tokius žiedus galima pritaikyti ir kasdienybėje. Platų jų pasirinkimą rasite paspaudę čia.

Praktiški žiedai

Praktiškais galėtų būti vadinami tie žiedai, kurie yra patogūs, lengvai derinami ir pernelyg nepritraukiantys dėmesio. Lygiai taip pat būtų galima apibūdinti ir juos nešiojančias asmenybes: jos neretai yra ramesnio būdo ir aiškiai žino, ko nori iš gyvenimo. Tokie žiedai patinka ir tiems, kurie dažnai sportuoja ar užsiima kita aktyvia veikla – kadangi jie neturi jokių aštresnių detalių ar „kibių“ briaunų, tokių užsiėmimų metu nereikia jų nusiimti.

Nesenstanti klasika

Nesenstančia klasika neretai vadinami sidabriniai ir auksiniai žiedai, kurie yra vieni populiariausių pasirinkimų. Juos mėgsta tos asmenybės, kurios gyvenime pirmenybę teikia praktiškumui, paprastumui ir komfortui. Nereikia ilgai galvoti, kaip šiuos žiedus priderinti, tačiau jie visuomet atrodo stilingai – galima sakyti, kad tai labai gerai apgalvotas pasirinkimas, kuris be didelių pastangų leidžia atrodyti labai žavingai.

Išskirtinio dizaino papuošalai

Nesunku identifikuoti, jog masyvius, ryškius, įdomesnių formų žiedus dažniausiai renkasi unikalios, išskirtinės, kūrybingos asmenybės. Jos be jokių pastangų išsiskiria iš minios, turi neįprastą požiūrį į gyvenimą ir dėl to yra įdomios pašnekovės. Stiliaus jausmo taip pat būtų galima pavydėti: tokie žiedai nėra labai lengvai derinami, tačiau meniškos sielos asmenybėms įvaizdyje tokius papuošalus pavyksta suderinti itin organiškai. Tiesa, tokie papuošalai lygiai taip pat gali patikti ir toms, kurios mėgaujasi dėmesiu ir visuomet nori būti įvykių sūkuryje.

Juvelyrika su tam tikra simbolika

Tokius žiedus dažniausiai renkasi sentimentalios, gilios asmenybės, kurioms atitinkamas simbolis turi konkrečią reikšmę – galbūt primena tam tikrus įvykius, o gal asocijuojasi su brangiais žmonėmis. Tiksliai identifikuoti kiekvieno simbolio neįmanoma, kadangi ta pati gėlė, karūna ar bet koks kitas žiedus puošiantis atvaizdas kiekvienam iš mūsų gali sukelti skirtingas emocijas. Kiek paprasčiau yra su religiniais simboliais. Prie žiedų su kryželiais neretai yra derinami ir rožančiai, internetu parduodami Pigu.lt el. parduotuvėje.

Visą šią informaciją galima pritaikyti ir tuomet, jei žiedą norite padovanoti. Suraskite labiausiai dovanos adresatę apibūdinantį aprašymą ir atkreipkite dėmesį, ar jos dažniausi pasirinkimai sutampa su įvardinta asmenybe – tuomet žinosite, kokio stiliaus žiedas jai paliktų didžiausią įspūdį.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite