NORITE GERESNIŲ SANTYKIŲ POROJE? 3 NAUJŲ METŲ TIKSLAI

0
19
prezervatyvai

Žiūrėdami fejerverkus, glaudžiate prie savęs antrąją pusę ir pasižadate, kad šie metai bus jūsų. Ir išties, 2022-ieji gali būti jūsų augimo ir meilės metai. Vis dėlto, pažadai sau ir mylimajam vertingi tik tada, kai jie paverčiami realiais tikslais. Toliau – apie 3 naujųjų metų pradžios tikslus, kurie leis išties patobulėti asmeniškai ir poroje, sukurs tvirtesnį tarpusavio ryšį ir garantuos įvairesnę kasdienybę.

Savo ir partnerio kūno pažinimas

Seksologai pastebi, kad partneriai ne tik per mažai kalbasi, bet ir vengia geresnio savo bei kito kūno pažinimo. Kodėl taip yra? Specialistai dalinasi, kad daugeliu atveju poroje trukdo nusistovėję asmeniniai tabu, galbūt gėdos jausmas kalbėti apie intymų gyvenimą. Tačiau jis yra neatskiriama visaverčių santykių dalis, kuri, beje, lemia ir kasdienį bendravimą, supratimą, pasitikėjimą.

Pradėkite nuo tikslo – leisti sau atviriau kalbėtis ir pažinti vienas kitą. Kiekviena pora atranda savo būdą iškomunikuoti savus lūkesčius, poreikius. Galite pradėti ir nuo elementaraus investavimo į kokybiškas intymias priemones, kurios sužadins aistrą, pagerins intymų gyvenimą. Kokybiškus prezervatyvus, žaisliukus ar apatinius galite saugiai įsigyti internetu. Užsukite į Romantika.lt.

Kokybiškas ir planuotas laikas kartu

Santykių ekspertai sako, kad daugelis pykčių kyla dėl elementaraus laiko planavimo spragų. O tiksliau, dėl absoliutaus prioriteto asmeninėms veikloms teikimo. Tuomet kokybiškos valandos kartu lieka antrame plane. Tiesa ta, kad šiandienos lėkime, būtina galvoti ne tik apie savo darbus ir laisvalaikį, bet strategiškai planuoti veiklas su antrąja puse. Tai galėtų būti antrasis naujametinis tikslas.

Skamba ne taip romantiškai? Spontaniški pasimatymai yra šaunu, tačiau jei šiems laiko atsiranda tik kartą per mėnesį ar net rečiau, tikėtina, laukia nemalonūs pokalbiai. Visa tai ne apie buitį – greitus pusryčius ir galbūt serialą po darbų – bet apie kokybišką laiką.

Naujų įpročių įvedimas

Galiausiai, nepulkite į naujos pradžios pokyčius, skirkite laiko praėjusių metų apžvalgai – kas patiko, o ko galbūt trūko. Tuomet, kartu aptarkite ateinančių metų lūkesčius ir ieškokite realių sprendimų. Pavyzdžiui, jei vis kyla ginčai dėl buities darbų, gal verta pasiskirstyti pareigomis? Jaučiate, kad neturite laiko saviems poreikiams patenkinti? Tegul nauju įpročiu tampa pasimatymai ne tik dviese, bet ir su savimi.

Panašu, kad šie metai tikrai gali būti jūsų santykių gerinimo metais – keičiantys, papildantys, mokantys, pilni meilės ir naujų jaudinančių patirčių. Tereikia išdrįsti kalbėtis ir nebijoti ieškoti sprendimų, eksperimentuoti. Nėra stebuklingos, kiekvienai porai laimę atnešiančios formulės. Tebūnie šių metu startas savitos, tik jūsų dviejų gerų santykių formulės paieškos pradžia.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite