FUNKCIONALUS MIEGAMASIS – KOKYBIŠKAS POILSIS

0
22
lovos

Miegamasis – asmeninė erdvė, skirta atsipalaidavimui ir poilsiui. Tinkamas poilsis neatsiejamas nuo kokybiškos kasdienybės. Todėl itin svarbu, jog miegamojo erdvė suteiktų maksimalų komfortą ilsintis. Šiame straipsnyje trumpai aptarsime, kokiais baldais ir tinkamu jų išdėstymu galima pasiekti maksimalų patogumą.

Funkcionalūs baldai

Įvairūs nenaudojami daiktai kelia chaosą bet kurioje namų erdvėje, ne išimtis ir miegamasis. Norėdami išvengti dirgiklių, rinkitės baldus, atliekančius kelias funkcijas. Erdvi, patogi lova ir kokybiškas čiužinys leis kūnui atsipalaiduoti ir tinkamai pailsėti. Šalia pastatytas naktinis staliukas leis rankos mostu padėti būtinus daiktus, o erdvi spinta – sandėliuoti drabužius.

Ieškote išskirtinės ir kokybiškos miegamojo lovos? Internetinė baldų parduotuvė Magrės baldai siūlo komfortiškų ir stilingų lovų pasirinkimą. Kokybiški baldai su integruotais šviestuvais ir USB jungtimis užtikrins maksimalų patogumą. Patalynės dėžės suteikia papildomos vietos daiktų sandėliavimui, todėl pavyks išvengti nemalonaus chaoso ramybės oazėje.

Tinkamas baldų išdėstymas

Miegamajame praleidžiame beveik trečdalį savo gyvenimo, todėl taisyklingas baldų išdėstymas taip pat turi įtakos poilsiui. Lova turėtų stovėti toliau nuo durų, bet tokiu kampu. Rekomenduojama ją statyti taip, kad gulint būtų galima matyti duris. Jeigu kambaryje yra pakankamai vietos, lova turėtų stovėti taip, kad prie jos būtų galima prieiti iš abiejų šonų. Idealu, jei galvūgalis – atremtas į sieną.

Jeigu įsigijote miegamojo lovą be integruotų naktinių staliukų, tuomet, rinkdamiesi juos, atkreipkite dėmesį į jų dydį. Rekomenduojama rinktis tokius, kurių stalviršis būtų tokiame pačiame aukštyje kaip čiužinio viršus. Taip pat svarbu paminėti ir tinkamo dizaino pasirinkimą.

Specialistai praktiškam baldų panaudojimui bei patogiam šių išdėstymui skatina skirti tiek pat laiko, kiek skiriame stilistikai. Kokybiški, funkcionalūs miegamojo baldai ir tinkamas jų išdėstymas erdvėje turi teigiamą įtaką geresnei žmogaus savijautai. Tad, atsižvelgę į minėtus aspektus, galėsite mėgautis kokybišku poilsiu ir maksimaliu komfortu.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite