STILINGI NAMAI 2022-AISIAIS: 5 DETALĖS, VERTOS JŪSŲ DĖMESIO

0
22
staltieses

Kaskart žengiant į naujus metus skirtingų sričių specialistai dalinasi praėjusių metų apžvalgomis ir, žinoma, ateinančių tendencijomis. Ne išimtis ir interjero dizaino pasaulis. Naujųjų metų planai neretai susiję su nuosavo būsto įsigijimu ar turimo atnaujinimu. Tad norintiems atnaujinti ar planuojantiems įrenginėti namus, pateikiame 2022-aisiais dar stipriau įsitvirtinsiančias interjero tendencijas. Tarp kurių kiekvienas ras tai, ką gali pritaikyti savo namuose.

1. Natūralios medžiagos

2022-aisiais metais dar labiau išryškės lėtesnis, draugiškesnis gamtai gyvenimo būdas ir funkcionalios detalės. Todėl organiško namų interjero idėja atsispindės tiek baldų, tiek dekoro elementų dizaino sprendimuose. Norintiems jausti didesnį artumą su gamta, interjero dizaineriai siūlo atkreipti dėmesį į natūralias medžiagas. Kalbama ne tik apie baldus – itin populiarios lininės patalynės, užuolaidos ir staltiesės. Dairotės kokybiškų staltiesių? Jas apžiūrėti ir įsigyti galite internetiniame prekybos salone Imdeco.lt.

2. Vintažo akcentai

Antikvariniai baldai yra ne tik ekologiškas, bet ir unikalus namų dizaino pasirinkimas. Geriausia dalis ta, kad vintažo „perliukai“ gali pagyvinti bet kokios stilistikos patalpas. Pavyzdžiui, senovinis krėslas klasikiniam interjerui suteiks prabangos, o štai minimalistiniam – eklektišką akcentą. Unikalios ir išskirtinės interjero detalės sukurs spalvingą ir žaismingą aplinką, leis išreikšti individualų stilių.

3. Natūrali šviesa

Atsižvelgiant į tai, kiek laiko praleidžiame namuose, interjero dizaineriai prognozuoja, jog dideli langai ir aukštos lubos 2022-aisiais metais išliks vienu populiarių namų pasirinkimo kriterijų bei viena esminių įrengimo tendencijų. Taip pat interjere matysime daugiau originalių šviesos sklidimo patalpose gerinimo sprendimų. Vienas jų – stiklinės vonios ir miegamojo, virtuvės ir svetainės pertvaros.

4. Ryškios tekstūros

Ryškios tekstūros neatsiejamos nuo natūralių medžiagų. Tai vienas būdų populiariam minimalios stilistikos braižui suteikti išskirtinumo. Įvairiomis tekstūromis patalpas papildyti lengviau nei atrodo – tam tiks įvairios vazos, žvakidės, išraiškingų rėmų veidrodžiai, natūralios tekstūros audiniai, nenugludinti keramikos dirbiniai.

5. Augalai ir rankų darbo menas

Populiariuose interjero dizainerių darbuose vis daugiau žalumos. Visai nesvarbu, tai pievose sutinkamos ar egzotinės gėlės, jos sukurs harmoningą atmosferą, suteiks namams ypatingo gyvybingumo. Ryšio su gamta paieškos taip pat skatina atsigręžti į rankų darbo aksesuarų tendencijas – molinius indus, pintus krepšius, megztus užklotus ir kitas detales.

Panašu, kad 2022-ųjų tendencijos skatina dažniau atsigręžti į gamtą ir save, rinktis kokybę o ne kiekybę. Todėl moderniuose namuose karaliauja ryškūs gamtos motyvai ir tekstūros, natūralios medžiagos, švarios linijos bei rankų darbo kūriniai. Atsižvelgę į minėtuosius aspektus, sukursite ramybe dvelkiančias ir išskirtines namų erdves.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite