DUO B!Z’ART KONCERTAS

0
24
Bzart 01

Duo B!z’art koncertas Zarasų kultūros centre sausio 14 d. 17 val.

Bilieto kaina 3 Eur. 

B!z’art – belgų fortepijoninis duetas vienam ir dviems fortepijonams, kurį 2004 m. įkūrė André Roe ir Geoffrey Baptiste.

B!z’art – tai, kas netradiciškai neįprasta, privers Jus atrasti aistringą meno pasaulį.

Grodami pianinu 4 rankomis, naudojame 20 pirštų, kurie dalijasi 88 fortepijono klavišais. Tai suteiks jums labai ypatingą pasirodymą, kuriame rankos gali virtuoziškai suktis ant klaviatūros.

Duobizart7 resize

Šis kolektyvas siūlo labai unikalų repertuarą. Kartais instrumentas gali būti intymus, kartais – simfoninis, imituojantis orkestrą.

Be to, atsiduriame priešais fortepijoną, bendraujame kartu, kviečiame visuomenę pasidalinti šia ypatinga akimirka. Nuoširdumas, energija ir meilė muzikai yra mūsų nuolatinių tyrimų tikslas.

Dueto koncertai sukasi apie stiprią ir originalią temą («Suvenyrai, suvenyrai,…», «Pagaminta JAV», «Valsai, tango ir kiti šokiai», …), kurią įtakoja mūsų muzikinis skonis nuo romantinio iki XX a. amžiaus muzika, džiugiai deriname klasikinius hitus ir nežinomus šedevrus.

pekin2full resize

Daugiau informacijos čia

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite