APIE FUTBOLĄ DUSETOSE IR ZARASUOSE

0
20
nuotrauka 1

Visus 2020 metus (išskyrus karantino laikotarpį) Dusetų K.Būgos gimnazijoje, Zarasų Santarvės pradinėje mokykloje ir Širvio progimnazijoje veikė futbolo būreliai. Vaikai uoliai treniravosi kelis kartus per savaitę. Ir berniukai ir mergaitės žaidė su kamuoliu, be kamuolio, bėgiojo, vertėsi kūlio bei kalbėjosi apie žaidimus ir save. Kartais varžėsi tarpusavyje.

 Rugsėjo pradžioje įvyko būrelio narių šeimų futbolo turnyras Zarasų Širvio mokyklos aikštyne sutraukęs virš 50 dalyvių. Berniukų (gal reiktų sakyti mišri, nes žaidė ir viena mergaitė) komanda dalyvavo futbolo turnyruose Molėtuose ir Anykščiuose. Vyresnieji Dusetų ir Zarasų vaikai keturis kartus susigrūmė tarpusavyje. Pačios mažiausios mergaitės viešėjo Šventupėje, kur žaidė prieš vietines žaidėjas. Vyresnės merginos dalyvavo turnyruose Visagine ir dukart Zarasuose. Viską vainikavo pradinukų turnyras Zarasuose, kuriame dalyvavo visi norintys būrelio žaidėjai ir svečiai iš Molėtų ir Ignalinos.

Futbolo būreliai veikia NVŠ (neformalaus vaikų švietimo) programos dėka, kurią kuruoja Zarasų rajono savivaldybė. Dėkojame projekto sumanytojams ir vykdytojams. Vaikams tai galimybė judėti, augti, mokytis.

Su pagarba Dusetų ir Zarasų vaikų futbolo būrelių treneris Rimas Vaitukaitis

 

nuotrauka 2

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite