SAVIVALDYBĖJE APTARTOS MIESTO GATVIŲ PRIEŽIŪROS PROBLEMOS

0
27
1

Šiemet itin pavojingi žiemos reiškiniai – ledas, lijundra ir pūga – ragina budrius išlikti pėsčiuosius ir vairuotojus. Tiek kelininkai, komunalininkai ir rajono Savivaldybės administracija, seniūnai sulaukia piktų gyventojų pranešimų apie slidžius, nenuvalytus kelius bei gatves.

Praėjusį antradienį rajono Savivaldybėje įvyko pasitarimas, kuriame aptartos aktualios miesto gatvių, o taip pat kelių priežiūros problemos. Šiame pasitarime dalyvavo rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, mero pavaduotojas Rimantas Jurevičius, rajono Savivaldybės administracijos direktorius Benjaminas Sakalauskas, jo pavaduotojas Gediminas Gaidamavičius, UAB „Zarasų komunalininkas“ direktorius Edmundas Čeičys, direktoriaus pavaduotojas Juozas Šyvokas, Zarasų seniūnijos seniūnas, laikinai einantis miesto seniūno pareigas Valdas Utka.

Pasitarime dalyviai aptarė Zarasų miesto gatvių priežiūros būklę.

Rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas akcentavo problemą, su kuria Zarasų miesto gyventojai susiduria kiekvieną dieną. Zarasiškiai skundžiasi dėl gatvių būklės, kad jos valomos ir barstomos nepakankamai. Gyventojai domisi, kas už ką yra atsakingi, kur valymo darbus privalo organizuoti seniūnijos, o kur bendrovės, privalančios tvarkyti ir prižiūrėti miesto gatves bei viešąsias teritorijas.

Pasitarime akcentuota, kad miesto, o taip pat kaimiškųjų seniūnijų darbuotojai privalo nuolat stebėti meteorologines prognozes ir padaryti laiku užsakymus komunalinėms tarnyboms, bendrovėms, kad jų darbuotojai laiku pabarstytų slidžiais miesto gatves ir jas išvalytų, o visi zarasiškiai saugiai ir laiku patektų į darbovietes ir ugdymo įstaigas.

2

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite