ŠILUMOS SIURBLYS ORAS – VANDUO: KODĖL VERTA RINKTIS?

0
24
Daikin altherma erga dva ehvh d6v

Jei norite mėgautis patogia bei jaukia buitimi, tokiu atveju svarbu pasirinkti tinkamus apšildymo sprendimus. Nors šiandien jų pasirinkimas yra labai didelis, tikrai netrūksta priežasčių, kodėl turėtų būti pasirinktas šilumos siurblys oras – vanduo.

Ne tik šildo, bet ir paruošia karšto vandens

Kaip žinia, tam, kad galėtume patogiai gyventi, mums reikalinga ne tik namų šiluma bei jaukumas, bet ir karštas vanduo, kurį galėtume naudoti pačioms įvairiausioms veiklos (pradedant indų plovimu ir užbaigiant maudynėmis). Taigi, viena iš priežasčių, kodėl turėtų būti pasirinktas būtent šilumos siurblys oras – vanduo, yra ta, kad šis įrenginys užtikrins ne tik kokybišką namų (ar kitų patalpų) apšildymą, bet ir galimybę naudotis karštu vandeniu.

Ir šildo, ir vėsina

Gyvename tokioje šalyje, kur net 4 metų laikai keičia vienas kitą ir pagal juos keičiasi ir tam tikri mūsų poreikiai bei lūkesčiai. Štai, pavyzdžiui, jei vėlyvą rudenį bei žiemą galvojame, kaip užtikrinti šilumą bei jaukumą namuose, tai, prasidėjus vasarai šias mintis keičia kitos – kaip atvėsinti? Belieka tik pastebėti, kad pasirinkusiems šilumos siurblius oras vanduo, nebereikia galvoti, kaip atvėsinti, kai oras įkaista – šis įrenginys patikimai bei kokybiškai atvėsina patalpas.

Ypač ekonomiška

Ne paslaptis ir tai, kad vienu svarbiausių kriterijų, pasirenkant namų šildymo sprendimą, yra ekonomiškumas. Taigi, tie, kurie siekia ekonomiškumo, tikrai turėtų investuoti į šilumos siurblį oras – vanduo, kadangi šis sprendimas, lyginant su kitais apšildymo sprendimais, leis sutaupyti net apie 70 – 80 proc. energijos.

Nereikia vietos kuro sandėliavimui

Patalpų apšildymas kietuoju kuru turi savitų privalumų, tačiau negalima nepastebėti svarbios ypatybės, kuri daugeliui žmonių tampa nemenku iššūkiu – reikia rasti nemažai vietos kuro sandėliavimui. Belieka tik pridurti, kad pasirinkusieji šilumos siurblį oras – vanduo, išvengia rūpesčių, susijusių su kietojo kuro sandėliavimo ar paruošimu.

Taigi, kaip matyti, tikrai netrūksta priežasčių, kodėl vertėtų pasirinkti šilumos siurblį oras – vanduo. Šis įrenginys ne tik apšildys patalpas bei jas atvėsins, užtikrins galimybę naudotis karštu vandeniu, lyginant su kitais apšildymo sprendimais leis sutaupyti apie 70 – 80 proc. energijos, o taip pat – išvengti su kuro sandėliavimu susijusių rūpesčių. Spauskite, jei norite skaityti daugiau apie šiuos siurblius.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite