KIEK KAINUOJA SIURBLYS-ROBOTAS?

0
23
xiaomi roborock s5 max black 1 min

Svajojate apie siurblį-robotą, tačiau nedrįstate pasižvalgyti atidžiau, kadangi laikote tai prabangos preke? Tiesa, prieš kurį laiką, tik atsiradę rinkoje, jie išlaikė gana aukštas kainas ir ne visiems pirkėjams buvo įkandami. Tačiau šiandien galime pasidžiaugti šio tipo siurblių įvairovę – didelė pasiūla bei skirtingas funkcionalumas lemia plačius kainų rėmus, o tai reiškia, kad sau tinkamą išsirinkti gali skirtingą perkamąją galią turintys pirkėjai.

Kas lemia siurblio-roboto kainą?

Kaip ir daugelio buities prietaisų, taip ir tokių siurblių kainai įtakos turi nemažai veiksnių. Pirmiausia, galingumas – kuo galingesnis siurblys, tuo aukštesnė bus jo kaina. Tačiau ne visuomet reikalinga didelė galia. Jei namuose vyrauja kieta grindų danga ir nėra kilimų, Jums visiškai užteks ir mažesnės galios, tad nebūtina investuoti į brangų prietaisą. Dar kainai įtakos turi ir gamintojas, siurblio valdymo tipas, veikimo įkrovus laikas bei, žinoma, funkcijos. Natūralu, jog kuo prietaisas išmanesnis ir galintis pasiūlyti daugiau galimybių naudotojui, tuo jo kaina bus aukštesnė.

Kokios vyrauja siurblių-robotų kainos?

Tokio tipo siurblių kainos startuoja maždaug nuo 130 eurų. Tai ekonominei klasei priklausantys prietaisai, kurie nebus itin galingi, nepasiūlys išmaniųjų funkcijų, tačiau idealiai atitiks bazinius poreikius, bus funkcionalūs. Rasite platų pasirinkimą siurblių-robotų, kainuojančių 300–500 eurų. Tai bus labai geras pasirinkimas norintiems mėgautis aukštu funkcionalumu, integracija su išmaniaisiais telefonais, plovimo funkcijos privalumais ir pan. Geriausi https://www.bite.lt/aksesuarai/siurbliai-robotai kainuoja nuo 500 eurų ir siūlo naudotojams maksimalų funkcijų spektrą, itin patogų valdymą bei efektyvų valymą.

Labai patogu pirkti e. parduotuvėse, kuriose yra galimybė filtruoti platų asortimentą. Tarp filtrų dažniausiai yra ir kainos kriterijus, todėl galite pasirinkti Jūsų biudžetą atitinkančius kainų rėmus ir rinktis tik iš tų prietaisų, kurie kainuoja tiek, kiek esate numatę naujam pirkiniui.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite