VAIKŲ GYNIMO DIENA

0
38
Vaiku gynimo diena 02

Praleisk smagu laiką su mumis Birželio 1 d. Zarasų miesto Sėlių aikštėje Zarasų rajono savivaldybės kultūros centras organizuoja Tarptautinę vaikų gynimo dieną. Šios šventės proga, Zarasų sporto centras ir kitos Zarasų rajono organizacijos (policijos komisariatas, priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba, vaiko teisių apsauga) Zarasų viešoji biblioteka, F. Latėno menų mokykla organizuoja įvairias edukacines veiklas bei dalyvavimą kūrybiniuose užsiėmimuose.

Viso renginio metu nuo 13 val. iki 18 val. įvairiose Sėlių aikštės vietose vyks edukaciniai, pramoginiai užsiėmimai įvairaus amžiaus vaikams. Vaikai galės pasidžiaugti magijos triukais su Mantu Wizard, milžiniškais muilo burbulais, išmokti iš baliono pasidaryti norimą gyvūną, su animatoriais praleisti laiką įvairiose viktorinose, žaidimuose, nupiešti gražiausią vieną bendrą piešinį, pasipuošti chna tatoo arba mėgstamu gyvūnėliu ant veidukų ir dar daug daug kitų veiklų. Jei atsitiktu taip, kad pirma vasaros diena bus lietinga, kiek įmanoma veiklų persikels į kultūros centro patalpas.

Zarasų kultūros centro informacija

Vaiku gynimo diena 05

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite